מעדכנת

מעדכנת

הי. למי שזוכר כתבתי כאן לפני מספר שבועות - זוג חצי שנה לאחר חתונה, אישה לוחצת (אני) ובעל הולך ומתרחק (בעלי) פיזית ונפשית. אני רוצה לעדכן אותכם על שינוי טוב שקורה לנו בחיים (טפו טפו טפו) - אני שיחררתי ובעלי התעורר. יותר טוב לנו! בעלי מתחיל למצוא את הדרך שלו מבחינת הקריירה שלו ואני הולכת להרבה ראיונות עבודה ומרגישה שבקרוב אמצא משהו טוב וכן חל שיפור עצום גם בסקס - בשבוע האחרון בעלי יזם כבר פעמיים סקס והיה פשוט אדיר!!! ברור לי שהשינוי חל גם בגלל ששיחררתי אך אני חושבת שהעיקר נובע מכך שבעלי מתחיל למצוא את עצמו מבחינת עבודה, להביא כסף הביתה ולהצליח (שוב חמסה חמסה) וזה משפיע על כל ההתנהגות שלו וההרגשה שלו גם כלפי. וכן אני התחלתי יותר לעודד ולהרפות וזה מקרב אותנו מאוד. תודה לכל מי שייעץ לי כאן. אני חשבת שהמסקנה היא שצריך הרבה סבלנות, התמדה ושאפשר לתקן גם שהכל נראה קשה. צריך לתת לדברים זמן. מקווה לשמור על השיפור הזה...כמו כן לפעמים שאתה מתוסכל על עצמך ורע לך אתה מאשים את בן-הזוג וצריך לזכור את זה...ממליצה לכל מי שמאס באישתו ולכל מי שמאסה בבעלה לבדוק מה הוא יכול לעשות כדי לשפר את חייו בלי קשר לזוגיות ולבן-זוג.

soyerj

New member
../images/Emo6.gif

הלוואי ומישהו היה אומר את זה לאשתי! שמח בשבילך!

גארוטה

New member
כייף לשמוע

את הדוגמא לבחורה שבחרה להיות חכמה ולא התעקשה להיות צודקת. בהצלחה בהמשך

למעלה