מעדכנת

סנונית 1

New member
מעדכנת ../images/Emo4.gif

אז אחרי 3 חודשים מאז שבעלי עשה את ניתוח הוירקוצלה, הוא עשה בדיקת זרע ובידיים רועדות פתחנו את המעטפה ובום... מורפולוגיה 5% כלום לא השתנה. כנראה שהיינו צריכים להקשיב לרופא ולחכות חצי שנה... אז הולכים בפחד לIVF בורים לחלוטין עם פרוטוקול של דקא ארוך שאין לי מושג מה, למה וכמה ואיך. אשמח לקבל הבהרות. פוחדת נורא

../images/Emo7.gif

היי סנונית.... אני עברתי עכשיו IVF ראשון (שנכשל
) ועברתי את אותו פרוטוקול אז ככה: נותנים לך כמה ימים מתחילת המחזור זריקת דקפפטיל לדכא ומחכים שבועיים. עושים בדיקת דם ואולטרסאונד (קטן עליך) ורואים שאכן היתה השפעה על הגוף מהדקפפטיל...אם היתה והכל נקי אפשר להתחיל.... מזריקים גונל אפ (לי נתנו 3 אמפולות ביום שבדיעבד התברר כהרבה מדי...אבל כל אחת והכמות שלה) כמובן שתוך כדי כך עושים מעקב של זקיקים כשאת מוכנה מזריקים בהוראת הרופא כוריגון ב-23:00 ו36 שעות לאחר מכן שואבים את הביציות בבית חולים. השאיבה עצמה עורכת כ-15-20 דקות בהרדמה מלאה את מתעוררת משינה מתוקה אחרי זה....נשארת עוד כשעתיים להשגחה והביתה.... יומיים ו שלושה אחרי זה את מגיעה להחזרה שזה בדיוק כמו הזרעה ללא כאבים ואפילו את רואה את העוברים החומדים במוניטור....חוויה לבעל אלאקקק. זהו אחרי 11 יום מיום ההחזרה בטא בתקווה שתצא חיובית. המון בהצלחה. ואל תהססי לפנות בכל שאלה.

lullikka

New member
סנוניתי, שלחתי לך מסר,

מקווה שתחזרי אלי . ושיהיה שביע מצויין עם בשורות טובות

hyb

New member
סנונית חמודה

קודם כל-
מצטערת שלא השגתם את התוצאות המצופות. גם אני אחרי IVF ראשון עם דקא ארוך, אמנם אצלי נכשל אבל מקווה שאצלך יהיה חיובי. כמו שכבר כתבתי לך בעבר זה באמת לא נורא, זה נורא דומה להזרעות חוץ מהשאיבה שהיא בהרדמה כללית קצרה ביותר-ואת מרגישה כאילו התעוררת משינה. אצלי גם ממש לא היו כאבים-כך שזה היה ממש בסדר. מקווה שיצליח אצלך מיד בפעם הראשונה.

פּוֹנְג

New member
סנונית יקרה.

אין צורך לבוא עם ידע מוקדם ל IVF, השאיפה היא שתעשי אחד וזהו. אך אם אני זוכרת נכון בצאט המליצו לך לא להתחיל עם הדכא הארוך ולנסות עוד תקופה באופן טבעי והשיפור של הזרע לעיתים בא לידי ביטוי רק אחרי חצי שנה. (אבל יכול להיות שאני טועה.) בכל מקרה, אני יודעת שזה לא ממש יעודד אותך אבל אולי רק קצת יחייך, אז תראי - כתבו עליך ב ynet

בולה101

New member
../images/Emo24.gifהי סנונית

אני לא ממש מבינה בענייני זרע וכאלו. אבל לגבי ה IVF אין לך שום סיבה להיות מודאגת. כמו שכבר אדמונית הסבירה לך זה די פשוט כל התהליך אבל מעט ארוך יותר מהזרעות ולכן רצוי להיות סבלניים ומאד אופטימים. מאחלת לך הצלחה ושיהיה שבוע טוב

נועה 35

New member
סיפור מוכר - עם סוף אופטימי

אני בן הזוג של נועה גם לי לא היתה סבלנות ועשיתי בדיקה 3 חודשים אחרי ניתוח וריקוצל (למרות שהרופא אמר לחכות 4 חודשים). התוצאות היו מאכזבות ורק בניתוח מאוד אופטימי ולא רציונלי אפשר היה לדבר (אולי) על שיפור קלוש. חודש לאחר הבדיקה (4 חודשים מהניתוח) גילינו לשמחתנו שנועה בהריון. לא שניתן ללמוד ממקרה אחד - אבל אופטימיות לא תזיק.

נועם@בת

New member
למה כל כך מוקדם?

הרי אין הרבה סיכוי לשיפור בזמן כל כך קצר. חיכיתם שלושה חודשים, חכו עוד חודש חודשיים לפני שמתנפלים על הגוף עם הורמונים. בהצלחה בכל דרך שתבחרי שבוע טוב נועם

blessed

New member
אוי סנוניתוש ../images/Emo24.gif

מאז הצאט של יום חמישי אני מחזיקה לך אצבעות. אפילו ביום שישי בהדלקת נרות ביקשתי בשבילך שהתוצאות יהיו טובות (טוב נו, כבר מזמן נראה לי שאף אחד לא מקשיב לי שם למעלה...). מצטערת נורא לשמוע שלא רואים שיפור אבל תקראי את ההודעה שכתב לך בן הזוג של נעה, זה באמת מעודד. ובענין ה- IVF את לא ממש בורה הרי את כבר בפורום הזה כמה זמן, ואם יש לך עוד שאלות תשאלי ואני בטוחה שתקבלי פה תשובות (אם כי גם הרופא הנחמד שלך בטח יענה לך על הכל). מתחילה שוב להחזיק לך אצבעות לטיפול קל ומוצלח. יהיה בסדר!

סליחה שאני נידחפת...אבל

מורפולוגיה 5% זה בסדר מתחת ל4 אולי צריך לדאוג(חמור בהגדרה)..לבעלי 3% והרופאים אופטימיים ..???????אז???

טלי אבג

New member
../images/Emo24.gifלאי'דעת לענות לך

בקשר ל- IVF אבל שולחת לך
גדול, על האכזבה, ומחזיקה לך אצבעות
לטיפול הקרוב. בהצלחה!!!!

למעלה