מעדכנת יום חמישי

twisst

New member
מעדכנת יום חמישי

בוקר-כריך לחם "בראשית הלחם" עם קוטג',גבינה מלוחה, וחביתה. צהריים- קערת מרק עוף צח. חזה עוף בעשבי תיבול +סלט ירקות עם שמן זית. בין לבין- מנשנשת כל פעם פלח שניים של אשכולית אדומה. השלמות בהמשך, סליחה על הקיטוע, חייבת לשים עוגן באמצע היום. זה מותר נכון ?

יומטוב5

New member
והיום שלי

בעבודה 10 שקדים 2 תפוחי עץ 3 פתית קפה הפוך על בסיס מים ופרוסת עוגה חגגנו אירוסים שלבת שלאחת החברות בבית מקרונים וחזה עוף זהו בנתיים לילה טוב

לילית462

New member
אבסורד של יום שישי

בדרך חזרה מחדר כושר, לאחר שהלכתי במשך 50 דקות רצוף על ההליכון ושרפתי קצת מעל ל200 קלוריות, עצרתי בחנות לקנות אגוזי מלך לסלט, בינתיים התפנקתי במשקה אנרגיה. שניה לפני שסיימתי אותו , רגע לפני הגראפס אני רואה על התווית - הבקבוק שהרגע שתיתי בשני שלוקים מכיל 210 קלוריות כמה אירוני....

twisst

New member
ראשית

ספורט תורם לך לא רק בשריפת הקלוריות הנקודתית, הוא גם מפתח את השרירים, נותן פוש לחילוף החומרים, מפריש כל מני חומרים נעימים מהמוח... ושנית- למה לך לשתות משקה אנרגיה ? אני יודעת שקשה לעזוב הכל ולעבור למים (אחרי מאמצים הצלחתי), אבל אפשר לשתות משהו טעים ולא להכניס סתם קלוריות- קולה/ספרייט דיאט....

לילית462

New member
שתיתי משקה אנרגיה כי הרגשתי

שאני צריכה את זה... זאת הפעם השניה בחיים שלי שאני שותה את החרא הזה (בטח גם האחרונה) בדרך כלל אני עם מים ואין לי בעיה, בגלל זה כל כך התפלאתי - לא רגילה לחשוב על שתיה כעל משהו שמכניס קלוריות.....

twisst

New member
אז אל תטעי גם עם...

מיצי פירות למניהם, אלכוהול, ולא עולה לי בראש מה עוד.

לילית462

New member
אין אצלי את כל הדברים האלו, אני שותה רק

מים!!! מקסימום בשביל הפינוק דיאט קולה עם לימון. כל משקה אחר לא קיים. אני לא שותה מיצים וכאלה. אלכוהול הורדתי בטירוף וגם כשאני שותה אני לא מתייחסת לזה כאל נוזל אלא מודעת היטב כמה קלוריות יש בזה.

איך הצלחתן להוריד שתיה ממותקת?באמת הכל בראש?

אני לא ממצליחה להיגמל מקולה.אני שותה ויןדעת שזה רע לי . אני חייבת את הקולה שאני אוכלת למשל זה מוריד לי הכל ולא עושה לי בחילות.... מה עושים?

לילית462

New member
האמת...

מעולם לא היתה לי הבעיה הזאת, בחיים שלי לא שתיתי קולה. אם בטעות לקחתי לגימה זה היה לי מתוק בטירוף... אם את לא יכולה בלי קולה, עברי לדיאט קולה, או זירו או משהו כזה. את יודעת שבפחית קולה יש כ300 קלוריות!!!! כלומר כל 23 פחיות שאת שותה "עולות" לך קילו - בהנחה שאת שותה יותר מאחת ביום... מצאי תחליף - דחוף!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה