מעדכנת ומתייעצת

מעדכנת ומתייעצת

היום הזה לא התחיל לי טוב, חיכיתי לאישור ממושלם של כללית כדי לבצע היסטורוסקופיה אבחנתית אצל ד"ר משה בוסתן, וקיבלתי ממנו הודעה שמושלם לא אישרו לי, ובפרטי זה יעלה משהו כמו 5000, משהו לא הגיוני, כי אצל דר גולדשמיט זה לא עולה אפילו חצי מזה. בקיצור סתם מחכה שבוע לאישור, ובסוף קבעתי אצל ד"ר גולדשמיט ליום ראשון. מקווה שהכל יעבור בשלום. אני צריכה לעשות גם לפרוסקופיה אבחנתית, וממש אין לי מושג לאיזה רופא לפנות, וכמה יעלה לי בפרטי (בציבורי זה לחכות חצי שנה לתור).
והיום קבעתי תור אצל פרופסור מרתה דירנפלד בפרטי בכוונה לעבור מהמחלקה בה אני מטופלת אליה. נמאס לי לחכות כל פעם חודש בין טיפול לטיפול, ושאין לי עם מי לדבר ולהתייעץ במחלקה מרוב לחץ. המזכירה של מרתה נשמעת ממש חביבה. אבל רציתי לשמוע מבנות פה אם עברו אצלה טיפולים איך היא? ואם היא טובה.

acka

New member
יכולה להרגיע חלקית

גולדשמיט מקסים ומומלץ לדעתי האישית גם מהבחינה המקצועית.

אפרת849

New member
אני מטופלת של פרופ דירנפלד

לדעתי היא מאוד מקצועית והאמת שאני עברתי אליה מציבורי בדיוק מאותה סיבה שאת רוצה לעבור, לשאלתך תמיד היא זמינה לשאלות אבל תמיד תצטרכי להתקשר למזכירה ולבקש שהיא תתקשר אליך

שלום אפרת

תודה על התשובה, אחרי שמצאתי מישהי מטופלת אצלה אנצל לשאול כמה שאלות חחח..
המזכירה אמרה לי שכל הבדיקות דם והמעקבים נעשים אצלה במרפאה, השאלה שלי אם זה בשעות הבוקר המוקדמות, או אחר הצהוריים? פשוט אני מגיעה אליה ממש מרחוק.
כנ"ל גם לגבי תהליך השאיבה והחזרה.
ויש לי עוברים מוקפאים בציבורי, האם היא תבקש להעביר אליה להחזרה או שהיא תבצע שאיבה מחדש?
משהו שלא הבנתי, האם כמו בציבורי גם אצל פרופ דירנפלד צריך לבקש גם טופס 17? גם בפרטי מגבילים ל5 טיפולים בשנה?
&nbsp
תודה,ומקווה לבשורות טובות לכ להנשים בפורום בקרוב מאוד!!

אפרת849

New member
היי סורי על העיקוב בתשובה..

לשאלותיך:
בדיקות דם את עושה בקופה, את התוצאות את שולחת למזכירה ואת מגיעה בערב לאולטרסאונד.
שאיבה והחזרה עושים באלישע, לדעתי אם יש לך מוקפאים בציבורי היא תבקש ממך לסיים שם תהליך.
לגבי טפסי 17 אני אף פעם לא התעסקתי עם זה, המזכירה שלה עושה את זה.
רק דבר אחד שחשוב שתדעי שהיא לא הכי שמחה לעשות החזרות על בסיס טבעי כי אלישע לא עובדים בשבת ואז אם עושים סבב טבעי וזה נופל בשבת צריך לחכות עוד חודש.

החזר תשלום על היסטרוסקופיה

אפשר להגיש לכללית מושלם את הקבלות מגולדשמיט ולקבל החזר דיי גבוה\.....כמעט כל הסכום...
המזכירה שלו מטפלת בזה...
והרופא ממש מקסים ועדין

בהצלחה !

snir210

New member
החזר

אני קיבלתי החזר מלא מהכללית עשיתי אצל גולשמיט

למעלה