נותנת עוד צ'אנס אחד לכרמלה בנחלה. עדכונים בהמשך...
M meravbr New member 1/1/06 #9 אחרי הכיכר כשבאים מכיוון דרום? אינספק שיש חסרון ויתרון במיקום החדש: יתרון - חניה (רק בערב, בצהרים אין סיכוי), חסרון - לא מקנחים בטיול נמרץ לרוץ אחרי הילדות בשד' רוטשילד להורדת (חלק קטן מ)הקלוריות...
אחרי הכיכר כשבאים מכיוון דרום? אינספק שיש חסרון ויתרון במיקום החדש: יתרון - חניה (רק בערב, בצהרים אין סיכוי), חסרון - לא מקנחים בטיול נמרץ לרוץ אחרי הילדות בשד' רוטשילד להורדת (חלק קטן מ)הקלוריות...
פ פ ו ל ק ע New member 1/1/06 #10 ממש על הכיכר. זה הבנין עם החלונות הירוקים. עד לא מזמן היתה בו חברת הייטק גדולה (אולי נייס?) והם עזבו. עכשיו הבניין שומם ורק הצוות של המקס משפץ במרץ...
ממש על הכיכר. זה הבנין עם החלונות הירוקים. עד לא מזמן היתה בו חברת הייטק גדולה (אולי נייס?) והם עזבו. עכשיו הבניין שומם ורק הצוות של המקס משפץ במרץ...
א אמא של פיונה New member 2/1/06 #14 גם של מקס../images/Emo12.gif? מזכיר לי התרחבות של...לא זוכרת , שהתרחב והתרחב ובסוף נפל. אבל האמת שהמקומות שהוא בוחר מאד אטרקטיבים לפתחית סניף אין ספק שאם הוא יפתח בנמל הוא הופך מיד למקום הנמלי המועדף עלי על פני כל האחרים כדוגמת קו איל (ט)פו, ספידי, ארמדה וכיוצ'... לאנשים טובים שמביאים אבדות ל"מודיעין" "ים של שיעורים בשתי ידי..."
גם של מקס../images/Emo12.gif? מזכיר לי התרחבות של...לא זוכרת , שהתרחב והתרחב ובסוף נפל. אבל האמת שהמקומות שהוא בוחר מאד אטרקטיבים לפתחית סניף אין ספק שאם הוא יפתח בנמל הוא הופך מיד למקום הנמלי המועדף עלי על פני כל האחרים כדוגמת קו איל (ט)פו, ספידי, ארמדה וכיוצ'... לאנשים טובים שמביאים אבדות ל"מודיעין" "ים של שיעורים בשתי ידי..."
B beeyourself New member 2/1/06 #15 איזה כייף../images/Emo9.gif כן ירבו המקס ברנרים לא שאני רוצה שיהפכו ל"ארומה" אבל שלא נצטרך לעמוד שעה בתור כל פעם שיתחשק לנו שוקולד
איזה כייף../images/Emo9.gif כן ירבו המקס ברנרים לא שאני רוצה שיהפכו ל"ארומה" אבל שלא נצטרך לעמוד שעה בתור כל פעם שיתחשק לנו שוקולד