מעדכן את כולן

kobi932

New member
מעדכן את כולן

לכול הבנות חדשות טובות ברוך השם הכול בסדר אני ירחיב ביום ראשון האחרון היינו בבדיקת אולטרסאונד שגרתית (מעקב הריון ) ונמצא ממצא שאינו בתחום המומחיות של הרופא מעקב שמכיר את כול ההיסטוריה שלנו וכול הבדיקות אצלו נעשות ברגישות גבוהה לכול ממצא חריג (למרות שמדובר בתרומת ביצית ) מדובר על ממצא במוח ( קו האמצע במוח ) הרופא לא היה בטוח אם זה תקין או לא במידה והוא לא תקין הוא מרמז על פיגור שכלי והוא לא מוכן (ובצדק) לקחת שום סיכון איתנו על הולדת ילד לא בריא חשבנו שהאדמה נפערת תחת רגלנו נפשית קשה להכיל עוד לידה שקטה ( הייתה 1 בשבוע 24 ) עכשיו אישתי בשבוע 32 וחצי עברנו שבוע מורט עצבים ומתיש נפשית אני כבר במהלך השבוע הכנתי את אישתי והעלתי את האפשרות ללידה שקטה נוספת ובמידה והכול בסדר קיבלנו את ההריון הזה במתנה פעמים ושצריך לשמור על פורפורצית ולהיות חזקים גם ברגעים קשים בעקבות השבוע המתקדם שאישתי נמצאת יש חשיבות גדולה לעשות את הבדיקה כמה שיותר מהר ואצל רופא מומחה שמתמחה בהדמיה מוחית אצל עוברים התיעצנו עם פרופ' בידר והוא המליץ לנו על דוקטור אלחדד קטורזה שזה תחום המומחיות שלו הבעיה שיש תור לא פורפרציונלי בשביל לפגוש אותו בהתערבות אישית של פרופ' בידר נקבע לנו תור להיום ביצענו את הבדיקה במכשור הכי חדיש שיש שאינו קיים בכול מרפאה או בת חולים ממוצע מדובר על מכשיר שיכול לנפות ולחדור את כול שכבות המוח ולגלות כול סטיה קטנה במבנה המוח וגם צילום ב 4 מימד לאחר בחינה של יותר משעה וחצי לא נמצא כול חשד או ממצא כזה או אחר שמעיד על פיגור שיכלי והממצא שלא היה ברור לרופא נשים שלנו נוצרה בעקבות מנח עובר ששיבשה את תוצאות הבדיקה ונוסיף שהציוד לא חדיש וכבר מקבלים סטיה מהנורמה אבל ברוך השם הכול בסדר תודה רבה לכול מי שהתעניינה והתפללה בשבילנו אתם מקסימות ותודה לאילת שיש לנו את הפורום הזה ועל ההתענינות האישית שלך שמח להיות חלק פעיל מהפורום הזה ותמיד אשמח לעזור לכולם

ואו ממש שמחה לשמוע!!
תודה על העידכון שיהיה המשך הריון משעמם ומהנה
איילת

הילה724

New member
איזה בשורה משמחת

חיכיתי להודעה שלך ואני מאוד שמחה בשבילכם.
מאחלת לכם המשך הריון תקין, לידה במועד ושתצאו בידיים מלאות עם תינוק בריא.

טוב לשמוע!

ממש שמחה לשמוע. עצרתי את הנשימה השבוע כשקראתי את ההודעה שלך שלא תעברו שוב את אותה חוויה נוראית של לידה שקטה.

לנו היה מקרה דומה עם ממצא מוחשי ומשכו אותנו כמה חודשים טובים במעקב של סקירות מוח ממוקדות שכמובן לשמחתנו התגלה כלא אינדיקטיבי לכלום. למזלי כבר היה לי הריון אחד מורכב ואני יודעת לקחת את ''הממצאים'' בפרופורציה הנכונה ויחסית החזקתי מעמד. נהדר שיש היום אמצעים טכנולוגים אבל (וזה אבל גדול) על כל אחד שמצריך לידה שקטה יש המון הריונות שימשיכו תקין עם שני הורים שלא נשמו כמה שבועות. וזה ימשיך אחרי הלידה. אני חישבתי שרק בגיל 30 בערך אפשר לדעת באמת שהכל בסדר (בלי לקחת בחשבון אסונות חיצוניים). לא צוחקת...

אגב היום לא אומרים פיגור שכלי אלא מוגבלות שכלית התפתחותית (או בקיצור משה). והם גם לא חולים, הם בריאים, בעלי זכויות כמו כולנו ויכולים לחיות חיים מלאים ויפים

TWEETY =^.^=

New member
וואו נחסכה ממני הסערה

לא נכנסתי מעל לשבוע ולכן לא ראיתי את הדרמה שעברתם, מיד הולכת לקרוא מה היה ,,,,שמחה לשמוע שהכל בסדר וההיסטריה מאחור.
שימשיך להיות עגול ושקט עד הסוף.

למעלה