מעגל....

Sprite

New member
מעגל....

שתי חברות שלי כבר לא בתולות! זה ממש הופך להיות מוזר.... ושתיהן נמצאות עם החברים שלהם חודשיים-שלושה! פעם זה היה מי התנשק ומי לא.... עכשיו זה יהיה מי עשה את זה ומי לא... תקראו לי חסודה אבל אני לא רואה את עצמי כרגע מחניסה משהו בגודל 18 סמ` ועובי של שתי אצבעות לאיבר מיני החסוד... כבר היו לי שם מגוון של אצבעות אבל אני לא מוכנה לעשות את זה... זה נראה לי כואב ואכזרי. לכם הבנים זה לא כואב בגרוש!! זונות!! ומצד שני יש את הצד הבריאותי שזה לא בריא בגילי הצעיר (עוד שלושה שבועות 16!!)זה יכול לגרום לבעיות רבות... והעניין הפעוט שאין לי חבר... אז אני מקווה ששאר החברות שלי יחליטו לשמור את קרום הבתולין שלהן לעוד כמה שנים שאני לא ארגיש בודדה! רונה

איווווו רונה,

את לא צריכה לחלוק איתנו את חוויותייך הווגינליות!!! אבל בכל זאת - שמירת בתולים זה טוב, אל תדאגי, אני עוד שם :) ושוב - איוווווווווווו

Funeral Drum

New member
אכן סוגיה....

שימוש יפה בטכניקת משפט הפתיחה הזאתי, יפה מאוד! (שתי חברות שלי כבר לא בתולות! --בום!!). בקשר לתוכן, בטח שאת לא רואה את עצמך עושה שום דבר עם שום שמונה עשרה ס``מ-כי את לא עושה את זה, אז איך בכלל את יכולה לראות את עצמך עושה את זה. ובכלל שכחת להזכיר שיש לזה קוטר פנימי מאוד מסויים, טקסטורה, אווירודינמיקה, צורה גיאומטרית, צורות שונות של הפעלה ופעולה, משך עבודה, אל תשכחי את האספקט התזונתי של העסק- קלוריות, ובהתחשב בגילך מן הסתם איבר מינך החסוד לא יתאים לאף דגם של הכלי הנ``ל ויכולות להגרם בעיות שהאחריות לא מכסה ברוב המקרים. וואו... באמת דרך יפה להסתכל על זה- יחסי מין כהכנסה של שמונה עשרה ס``מ של משהו לאנשהו. מי התמים שגרם לכולנו לחשוב שכל זה קשור ליחסים בין בני אדם, שבמקרה הטוב אפילו כוללים אהבה?? shine

Sprite

New member
תוספת להודעה...

אכן כל איבר ואיבר הזכרי שונה מגבר לגבר... ראיתי כבר שלושה אם לומר את האמת כל אחד מהם הוא פשוט יישות בפני עצמה לאחד עבה לאחד דק... הייתי במצבים אבל לא קרובים לסקס.... ועוד משהו זה אחד מן האברים הכי מכוערים שקיימים!! פשוט דבוק שם עם הביצים המקומטות האלה! זה נראה לי פשוט כואב הקריעה של קרום הבתולין פשוט חלק בגוף שלנו נקרע! טוב תאורים לא נחמדים במיוחד אבל חפיף! רונה

PsiChO

New member
נראה לי שאת...

פשוט מפחדת... גם מאקט החדידרה עצמה וגם מהקטע של חבר. יכול להיות שאת תקועה בקשר אחר... בכל מקרה כל הקטע הזה נובע מפחד. 16 זה הגיל הממוצע שרוב האנשים מאבדים את הבתולים. תזרמי עם הנוער רונה...

N0

New member
מה ?

מר רומנטיקן שכמוך... את זה לא הייתי מצפה ממך... זה בסדר גם לN0 נשיקות נראו מגעיל עד גיל די מבוגר. אל תעשי מה שלא בא לך וזהו ! N0

ENIGMA

New member
אין דבר כזה גיל ממוצע...

לפי דעתי כל אחד צריך לעשות את זה בגיל שהוא רוצה ושהכי נוח לו, אין דבר כזה גיל ממוצע ואם מישהו רוצה הוא יכול לעשות את זה גם אחרי הצבא לרונה אין חבר רציני כרגע אז היא לא צריכה למהר!! ואני חושבת שאחרי שלושה חודשים שיש חבר זה מעט מדיי זמן.

PsiChO

New member
אני מסכים איתך כמה דברים.

אני גם חושב שהיא צריכה לחכות, אין לה חבר מה היא תתפוס מישהו מהרחוב? אני גם חושב ששלושה חודשים זה מעט מדי זמן. לא משנה כמה תא אוהבת אותו את צריכה יותר זמן מזה כדי לגלות... וNO אני יודע שלא ציפית לזה ממני אבל מה אינ יעשה שהחיים שלי הסתבכו עוד יותר והגעתי למסקנה שאם אני יהיה מניאק כמו כל השאר אולי החיים שלי יהיו יותר טובים.

N0

New member
קרום הבתולין ?

N0 לא יודע עד כמה זה נכון אבל לפי מה שאמר לו הגניקולוג בחינוך לחיי משפחה . תנשמו עמוק... אין קרום בתולין ! זה הכל המצאה הדם בעצם נוצר מחיכוך ורגישות ובד``כ הוא גם לא ממש מופיע... בנות תשאלו את הגניקולוג שלכן ! (לך תסמוך על אנשים מטעם בית ספר ) N0

jesus christ!

די אתם מגעילים את הג`ננה (מאיפה זה בא?) איכסה!! רציני מספיק לי אחת לחודש יש לי דימומים וגינליים למינהם שלא נוצרים משום חיכוך.

פו-הדוב

New member
מחמאה+הערה לרונה

קודם כל רונה כל הכבוד לך על זה שאת לא ממהרת לשום מקום עם איבוד הבתולין אין לך למה למהר זאת לא תחרות ,ואם תמשיכי כך לחכות לרגע המתאים אז כשהוא יגיע הוא יהיה מדהים. דבר שני יש לי הערה קטנה לך והיא:שינוי הגישה כלפי מין זה לא נעשה סתם ולא סתם מחדירים לך 18 ס``מ כהגדרתך לאיבר המין שלך. יחסי מין זהו תהליך שנוצר כדובדבן שבקצפת לתהליך זוגיות בריא (זאת דעתי לפחות,מקווה שאני לא נאיבי מדי). ביי אסף

מישהי17

New member
אמא...

שתדעי לך יש יותר גדולים מ18 ס`מ אבל זה לא חושב הפואנטה היא שזה רק יגעיל אותך אם תחשבי ככה!! כשזה יקרה תנסי לא לחושב יותר מידי אלא פשוט לעשות את זה! :p

5000

New member
הן יכלות לעשות מ ה שהן רוצות ולא שואלות אותך ואת לא צריכה לקבוע להן

erlich

New member
לזה לא ציפיתי ממך רונה.

היי רונה, אני אומנם חדש פה אבל אני קורא את ההודעות שלך כבר לא מעט זמן (גם את שלך קורט אל תרגיש מקופח - קבל ח``ח על ההופעה אתמול). ממך ציפיתי ליותר. זה כל מה שיש? ההחדרה? באופן אישי, אני מעדיף את ההקדמה, אבל זה רק אני והסטיות שלי... תודה, ארז.

yulia_tb

New member
את רק בת 16.. שנה מעליי...

אני אישית לא מתארת את עצמי בעוד שנה לא בתולה, ודר אגב- מי שמקיימת יחסים לפני גיל 18 אז בגיל מבוגר יש לה יותר סיכויים לקבל סרטן ברחם.

למעלה