מעגל תנועה

spraizler

New member
מעגל תנועה

מעגל תנועה- כי בעין עירון יש דברים גדולים יותר מחנן פרוט יבוא בהמשך

מיכלצי

New member
גם יש לי סימן כחול

היכן שמרפקת אותי

מיכלצי

New member
לא דברתי אליו

ככה זה כשכל מה שאני חושבת עליו במשך שעה שלמה זה כמה שאני צריכה להרביץ פיפי.

מיכלצי

New member
עוד בקשר למעגל

מאוד אהבתי שזה היה מעגל בגובה העיניים. שאנשים, בין אם הם מדריכים, גרעינרים, נחלאווים או מד"בים, שווים ולמה שהם אומרים יש את אותו משקל. מה שהפריע לי במאזן הזה היה עוזון שפשוט הורגש, לפחות לי, שהגיע ממקום אחר. לא יודעת מה עם אחרים, אבל אני לא התלהבתי יותר מדי מהדברים שהיו לו להגיד שהיו באיזשהו אופן סתירה מוחלטת למה שהמעגל ניסה להעביר לנו יום וחצי. חוצמזה, אני בטוחה שגם אתה היית מתעצבן אם היית מת להשתין, והיו אומרים לך "פאנץ' ליין", ואחרי שעה "משפט סיכום", ושעה אחרי "משפט אחרון".

יבח

New member
היה ממש טוב!

אני מסכימה עם רוב הדברים שמיכל אמרה... הגעתי בתואר ההכי קטנה והמדצית היחידה, ואחרי ההכרות הראשונית עם כולם כל הפערים הצטמצמו לגמרי, אפחד לא התנשא וגרם לי להרגיש שמה שאני חושבת ואומרת שווה פחות כי אני סה"כ מדצית. חוץ מזה היה ממש מעניין, יש לי עכשיו המון נקודות למחשבה שרצות לי בראש. ודווקא היום -יום אחרי שחזרנו עולות לי פתאום המון שאלות שלא חשבתי לשאול שם.. מה שכן, הק' האחרונים היו קצת נמרחים, וגם בלחץ, כאילו לחצו על זה שנמצא איזה פאנצ' ליין, וזה יצא קצת מאולץ ולא ברור במיוחד. חוץ מזה היו חברה ממש נחמדים ומעבר לנושא של המעגל היו לי כמה שיחות בקשר להדרכה שממש עודדו אותי וקצת הרגיעו אותי בקשר לרצון שלי לעזוב, במיוחד הק' תנועה. ממש חבל לי שהגרעין שלנו לא פירסם כלום על זה במועצה כי דיברתי עם כמה אנשים ואני יודעת שהיו מד"צים שהיו מעוניינים להגיע אם הם היו יודעים על זה. ולסיכום...קבוצת כוכב שליטה
היה ערב חברתי לפניייים!

booble

New member
היה מצויין!!!

את עדין יכולה לעלות את השאלות, ואני רוצה שתשלחי לי תמונות!!!!!

booble

New member
אני רוצה שתשלחי לי שיהיו לי תמונות

והעלת את כל התמונות לאתר???

יבח

New member
לא את כולן..

את רוב הפלסטלינה לא שמתי איפה לשלוח לך?

foofi

New member
../images/Emo10.gif אפילו החתיך שלי לא הופיע../images/Emo10.gif

יש לי גם תמונות שצריך להעלות../images/Emo3.gif

אבל זה יקח זמן... [גם לי לא ברור למה שרשרתי אלייך
]

foofi

New member
לי זה מאוד ברור-../images/Emo3.gif

אני פשוט מושכת אותך
סתםסתם.

kedeman

New member
מהתמונות נראה שהיה נחמד

ואם לא... אז לפחות ראיתי שם הרבה אנשים נחמדים! אח... מתגעגע לתקופה הזאת...

למעלה