מעגל...עצה בבקשה טוב,זה ככה. יש לי חברה ממש טובה,באמת-היא חברה טובה, באמת אני אוהבת אותה. והיא לא מזמן נפרידה מחבר שלה-שכיום הוא ידיד ממש טוב שלי ואנחנו בקשר נהדר. הכרתי אותו דרכה... עכשיו באמת שאנחנו רק ידידים,ידידים ממש טובים-אין לי עניין בו,פשוט אין!אין לי אליו לא משיכה לא כלום. הוא ידיד ממש טוב שלי-שכיף לי בחברתו. העניין שחברה שלי ממש לא מבינה את זה...היום הייתי איתו-ושאמרתי לה כי היא התקשרה ולא רציתי לשקר לה-היא ממש קנאה,היא אמרה לי שאי אפשר לבטוח בי-שהיא מספרת לי הכל,כל מה שמפריע לה לגביו ושאני הולכת איתו.וזה כמו שהיא תצא עם האקס שלי. הבעיה היא שהיא לא מבינה:הוא ואני ידידים! ותמיד יעצתי לה מכל הלב לגביו-בלי שום קשר לקשר שלי איתו. היא טוענת שהיא זו שהכירה לי אותו ולא משנה...היא חושבת שאני יוצאת איתו. מצד אחד אני מבינה אותה-אני לא הייתי סובלת שהיא תהיה ידידה של האקס שלי. אבל מצד שני באמת שזה רק ידידות ואין לי שום עניין בו. מה אני עושה?!איך אני מסבירה לה ושהיא תפסיק להיות פגיעה כ"כ?!כ היא ממש בתקופה קשה ועצובה בלי שום קשר אליו וכל דבר היא לוקחת קשה ולא בפרופורציה...ומה אתם חושבים,מי צודק פה,היא או אני? סליחה שחפרתי...