מהההההההה אבל עד יום שישי יש עוד המון זמן =\
T TheTIKIMAN New member 28/12/06 #23 זה דורש- Altin bu vadiylar - jan Ozbekistan, Ajdadlar mardana ruhi senga yar! Ulugh khalq qudrati josh urgan zaman, Alamni mahliya aylagan diyar! Baghri keng ozbekning ochmas iymani. Erkin, yash avladlar senga zor qanat! Istiqlal mash' ali, tinchlik pasbani, Khaqsevar ana yurt, mangu bol abad!
זה דורש- Altin bu vadiylar - jan Ozbekistan, Ajdadlar mardana ruhi senga yar! Ulugh khalq qudrati josh urgan zaman, Alamni mahliya aylagan diyar! Baghri keng ozbekning ochmas iymani. Erkin, yash avladlar senga zor qanat! Istiqlal mash' ali, tinchlik pasbani, Khaqsevar ana yurt, mangu bol abad!
M MC SammY New member 28/12/06 #24 אפילו אבא לא הבין כלום../images/Emo6.gif והסרנדה...עם גיטרה. רק עם גיטרה.
S Schizo Haji New member 28/12/06 #28 הרווחת נקודות "המצב המתמיד" "המצב המתמיד" כי לא רק מטוסים מעיפים אותך רחוק
G GDI aka OBP New member 28/12/06 #30 אחחח... נראה לי יהיה טוב היום ולא. אין לכם מושג כמה קר היה בשבוע הזה בשעה הזאת מחוץ לבית לחכות לאוטוכוסים כמו כלב סעומו הביצים שלי כבר במצב קיפאון טוטאלי. בלעע
אחחח... נראה לי יהיה טוב היום ולא. אין לכם מושג כמה קר היה בשבוע הזה בשעה הזאת מחוץ לבית לחכות לאוטוכוסים כמו כלב סעומו הביצים שלי כבר במצב קיפאון טוטאלי. בלעע
G GDI aka OBP New member 28/12/06 #33 PRESENT THEM! במעגל כמובן שוב מזכיר 7 רחבת אקסייט אם אנחנו לא שם אנחנו בפרקט של שדרת הנעליים בלה בלה בלה אההה ואם באתם מאוחר ואנחנו לא שם ולא שם אנחנו בקומה 3 איפה שהאוכל, יושבים במקומות שליד השווארמיה שנקראת "מפגש עודד" רק שתדעו
PRESENT THEM! במעגל כמובן שוב מזכיר 7 רחבת אקסייט אם אנחנו לא שם אנחנו בפרקט של שדרת הנעליים בלה בלה בלה אההה ואם באתם מאוחר ואנחנו לא שם ולא שם אנחנו בקומה 3 איפה שהאוכל, יושבים במקומות שליד השווארמיה שנקראת "מפגש עודד" רק שתדעו