מעגל חברים

מעגל חברים

שלום לכולם, ארצה לשתף אותכם בנושא שקצת מציק לי....ואשמח לדעת האם יש מישהו\מישהי המזדהה איתי ואם יש פתרונות אני אשמח לשמוע. אתם בטח מכירים את העיניין של מעגל החברים ,כשאתם עוברים ממסגרת למסגרת בחיים ובכול מסגרת יש לך קבוצה של חברים איתם אתם מסתובבים וכשניגמר תפקידכם במסגרת חברים אלו נעלמים...וכך במעבר ממסגרת אחת לשניה. ומה גם שעם הגיל, כול החברות שהיו שם איתך כבר לא ממש בקשר איתך כי הן או נשואות או נשואות+ילדים ואז הן עוברות לחיות את החיים שלהן וכך מצטמצם לו המעגל הזה וסוגר יותר ויותר....עד שכמעט ולא נישאר שם איש. ארצה לדעת אם ישנה הזדהות בקרב הקוראים,האם ישנו אתר כולשהו שם ניתן ליצור קשרים על מנת להגדיל את מעגל החברים,והאם יש הצעות כולשהן לפתרון המצב. בתודה מראש על תשומת הלב עידית.

היי לך עידית../images/Emo24.gif

לי ממש לא ידוע על פורום המתאים לכך, אבל עלייך להבין שמעגל חברים שנסגר צריך לפתוח במקומו חדש. ככה זה בחיים, חברים גודלים איתך, מוצאים את דרכם הלאה וכך גם את. כל חייך תכירי חברים חדשים כי זו דרך החיים שלנו, וזה בעיניי דוקא דבר יפה ונחמד, מאד מרתק ומאתגר, כמו פה בפורום שלי יצא מעגל חברים חדש, מחוץ למעגל החברים הנוסף שלי. בכייף אשמח כי תהיי חלק מהמעגל הזה.

חוץ מזה עידית שתינו אותו מזל.../images/Emo9.gif

וזה המזל הכי טוב בעיניי, מוגדרות כנשים רגועות, חמות, טובות, נדיבות, ועם המון טוב לב ונכונות לעזור ולתמוך. יש בנו הרבה שלוות נחת. איך כמונו לא תמצאנה כל הזמן חברות חדשה?

בדיוק:) אבל אני מחפשת מעגל חברים

שאוכל גם לבלות בחברתו ביום יום, לווא דווקא להתכתב איתו רק בדרך הרשת... מבינה את כוונתי?

בודאי שאני מבינה../images/Emo13.gif

בשביל זה את צריכה לצאת ולהיות בחברת אנשים כל הזמן. תראי, זה יבוא לבד, את הריי בוגרת ומבינה שאת לא יכולה לצאת לרחוב ולשאול כל אחד אתה רוצה להיות חבר שלי? חחח. זה לא מתנהל כך. זה יבוא עם הזמן, איך שתתקדמי בחיים, כל צעד שתעשי גם החלק החברותי יהיה לו מקום בתהליך הזה. תראי, אני נשואה ויש לי ילדים, אבל זה לא סגר לי את החיים, כל מקום עבודה חדש, ארוע, אסיפת הורים של הילדים, כל דבר יכול פתאום לגרום לכך שמישהיא מזמינה אותי ואז אנחנו יוצרות קשר חברותי שלפעמים מחזיק הרבה זמן. הנה אני בפורום אחר במחשב, לפניי חודש היה מפגש של כל חבריי הפורום, בחודש אחד הכרתי הרבה חברות חדשות, ואחת מהם ממש הפכה לחברה טובה שלי ואנחנו בקשר יום יומי, במחשב וגם נפגשות לקפה. אילו הם החיים נשמה. את לוקחת בהם חלק מאד חשוב, בשביל להכיר חברות לבלות איתן את צריכה הרבה להיות היוזמת.

בטח, ורק לטוב.../images/Emo9.gif

לא לחשוב רע לעולם, אם תשדרי חיובי יכירו בך כחיובית. וכך כמובן באות החברות, בהצלחה, ואת כמובן מוזמנת פה להגיב לכל אחד בפורום. רק לא אחראית איך תצאי מכאן. חחחחח.

למעלה