מעבר עיר מגורים

Feshi

New member
מעבר עיר מגורים

שלום
חברתי לחיים משוויץ והיא עם ויזה ב1 מ15/10/17 בקרוב מאוד יש לנו פגישה להארכת הויזה ב14/10/18.
את הויזה וההליך עשינו במשרד הפנים בתל אביב והפגישה הקרובה תתקיים גם היא בתל אביב. חודש לאחר קבלת הויזה עברנו לגור יחד בגבעתיים עם המעבר לא עדכנו את משרד הפנים שאנו גרים כעת בגבעתיים ולא שיניתי את מקום מגוריי בת.ז שלי.
האם עלולה להיווצר בעיה כלשהי כיוון שאנו לא גרים יותר בתל אביב והפגישה להארכת הויזה היא בתל אביב?
כמו כן בקרוב אנו מסיימים את חוזה השכירות בגבעתיים ואנו מחפשים דירה בתל אביב.
האם היינו מחוייבים להעביר את התיק למשרד הפנים בגבעתיים (המשרד למעשה ברמת גן)?
ומה עלינו לעשות עכשיו?
ממש תודה חייב את עצתם

Feshi

New member
מעבר עיר מגורים- הבהרה

כמו כן שכחתי לציין שמספר שבועות לאחר המעבר לגבעתיים ניגשתי למשרד הפנים ברמת גן וביררתי את העניין, הפקיד הסביר לי שכל עוד לא שיניתי את כתובתי בת.ז מתל אביב לגבעתיים אני יכול לקבל את השירות בתל אביב אך עדיין אני חושש שיכשו לי בעיות כלשהם בתל אביב. לא עדכנתי את הכתובת פשוט מטעמי נוחות הוריי גרים בתל אביב ורציתי שהמכתבים ימשיכו להגיע לבית של ההורים והמגורים בגבעתיים הם בשכירות וזמניים

Feshi

New member
משרד הפנים יוכל לדעת

כחלק מהמסמכים שהם ביקשו לפגישת הארכת ויזה הם רוצים לראות הסכם שכירות, חשבונות ותלושי משכורת( הכתובת בגבעתיים מופיעה בתלושים)

אז תשנה בת.ז.

מה אתה עושה תרגדיה מיזה ? תיפעל לפי הכללים. הכול יעבור בשלום
בהצלחה

Feshi

New member
אני רוצה לשנות בת.ז

כן אני רוצה לשנות בת.ז ולעשות הכל על הפי הכללים העניין הוא שהפגישה בתל אביב היא ממש בקרוב והשאלה האם בכלליוכלו לקבוע לי פגישה להארכת הויזה ברמת גן עד 14.10.18והאם יספיקו להעביר את התיק מתל אביב לרמת גן בטווח הזמן?
אולי בתל אביב יתנו הארכה מסוימת לויזה עד לפגישה ברמת גן? יש אפשרות כזו?
אנחנו ממש חוששים כי ביטול הויזה או אי הארכה יפגע בהתאקלמות של חברתי בארץ מבחינת מקום העבודה שלה והלימודים באולפן. ממש תודה על התגובות והעזרה

אז מה אתה בעצם רוצה ???

כאן זה לא מישרד הפנים . על כול עייצה יש לך תגובה
תעשה מה שטוב לך . מיכאן לא תגיע הישוע
בהצלחה

Feshi

New member
העברת מקום מגורים

חחחח ברור לי שפה זה לא משרד הפנים פשוט העלתי שאלה בנוגע לנושא מסויים וקיוויתי שאולי אוכל לקבל מענה ממישהו שהיה לו מקרה דומה. הכל בסדר אם אתה לא יודע אולי אנשים אחרים בפורום יוכלו לעזור.
תודה

haley

New member
מניסיוננו האישי ומכל מקרה אחר ששמענו עליו עד כה,

לא יקבלו אתכם לפגישה בתל אביב אם אתם לא גרים שם. אתם חייבים ללכת לסניף שאתם משוייכים אליו מבחינת מגורים בפועל, גם אם לא שיניתם את הכתובת בתעודת זהות. כלומר הפקיד ברמת גן הטעה אתכם. כך שאלא אם תצליחו לחתום על דירה בתל אביב ולעבור עד למועד הפגישה, אין לכם מה להגיע אליה....במקומכם הייתי כבר עכשיו מגיעה לסניף משרד הפנים בתל אביב ומסבירה להם שעברתם דירה ואתם מבינים שעקב כך לא תוכלו להגיע לפגישה בסניף שלהם, ושמאוד חשוב לכם לקבל תאריך קרוב לפגישה ברמת גן. במצב רגיל כנראה שיקבעו לכם ל3-4 חודשים קדימה, אבל תנסו לדבר יפה ולבקש מאוד שלא ייתנו לכם פגישה רחוקה מדיי...אם תפלו על פקיד נחמד וזה יתאפשר מבחינת הלוז של משרד הפנים יכול להיות שתקבלו פגישה אפילו לחודש אחרי, זה מה שקרה לנו. בהצלחה!!!

Feshi

New member
תודה רבה

מחר ניגש למשרד הפנים וננסה להעתיק את הפגישה לרמת גן, סליחה שחפרתי בהודעות בנושא. במידה ואני הסבלאט את הדירה בגבעתיים שממילא חוזה השכירות בה בקרוב תם ונעבור לגור בדירה של ההורים שלי בתל אביב אולי יחשיבו אותנו כמי שגרים כרגע בתל אביב ויקבלו אותנו לפגישה בתל אביב?

Jkamm

New member
מקום מגורים והסניף המטפל

הסניף המטפל נקבע לפי מקום המגורים בפועל (ואם הוא שונה מתעודת הזהות, הפקידה תשנה במקום).
תמיד יודעים היכן אתם גרים בפועל, כיוון שלפגישה צריך להגיע עם הוכחות למקום מגורים (הסכם שכירות, חשבונות וכו').
אם שיניתם מקום מגורים, יעבירו את התיק למקום החדש (אלא אם כן עברתם שנתיים עם א'/5).
אם, כמו במקרה שלכם, חודש אחרי הפגישה אתם חוזרים לתל אביב, תסבירו את זה לפקידה כדי שלא יעבירו אתכם סניף. וכדאי להגיע עם הוכחה לחזרה לתל אביב (הסכם וכו').
בכל מקרה, אם נקלעתם למצב שעברתם מגורים והפגישה בקרוב, עדיף להגיע לפגישה הקרובה ולבקש שיאשרו לכם שנה נוספת ורק אז שיעבירו את התיק, מאשר לבקש להעביר את התיק ולהמתין מספר חודשים עד שתיקבע לכם פגישה במקום החדש.
יוני קם

למעלה