מעבר מ-PALM ל-POCKET PC

אייל וי

New member
מעבר מ-PALM ל-POCKET PC

אני מתעתד לרכוש פוקט בימים הקרובים במקום הפאלם וזקוק לדחיפה אחרונה. אשמח אם תוכלו לציין בפני יתרונות של הפוקט שאין לפאלם. בנוסף אם יש לכם המלצה על סוג מכשיר. תודה.

tooli

New member
מאיפה להתחיל../images/Emo35.gif

לפיסי יש נגן אמ פי 3. אפשרות ניגון קבצי וידאו יותר זיכרון (הרבה יותר זיכרון) יותר חכמים (לטעמי) מהפאלמים (לי היה פעם פאלם ואני יודע שלא אחזור אליהם בקרוב) אפשרויות הרחבה מעולות. שימושי אופיס טובים יותר אתה לא צריך לשבת על הדסקטופ של פאלם אלא הכל עובד דרך האוטלוק בקיצור אין כמו פוקט פיסי (חוץ מלינוקס) אמבחינתי מומלץ טושיבה או נק או הכי נוח לטעמי (כי לי יש אותו) hp jornada

_אלי_

New member
כל היתרונות שצינת קיימים גם

בדגם NR70V CLIE של סוני הפועל באמצעות פאלם OS, בנוסף ליתרונות נוספים שאינם קיימים בפוקט, כגון: גודל המכשיר, משקלו, הרבה תוכנות חינם, פשטות הפעלה, ריבוי אביזרים נילווים וזולים יחסית, מצלמה דיגיטלית מובנת, תוכנות עם משקל בייטים מועט ועוד ועוד ועוד. כדאי לקבל את התמונה המלאה לפני שעוברים מפאלם לפוקט. אה... כן.. כמעט שכחתי...לפאלם אין שום קשר למיקרוסופט ולמוצר המדהים שלה: חלונות.

chaofix

New member
לא אריב איתך...

אבל השתמשתי בעבר בפאלם, וכיום בפוקט פי.סי. מגוון האפשרויות שיש לפאלם הוא די נרחב זה נכון, אך עדין המערכת היא די "זולה". פוקט פי.סי. אמנם בנוייה על מערכת החלונות, אך מגוון האפשרויות שיש למערכת הזו, ולמכשירים הללו, גדול הרבה יותר מאשר למערכת המופעלת על פאלם. אמנם, ראיתי בעבר את ה- clie והמכשיר עצמו מאוד נחמד. נכון, הדגם החדש שלהם מציג יכולות מעולות, אך עדין לא משתווה ליכולות של פוקט פי.סי. זה שאתה אולי "נפגעת" מ"מייקרוסופט" אין זה אומר שעליך "להמליץ" לכולם על המערכת הזו. תן לאנשים להחליט לבד, אל תהיה האלוהים שלהם. chaofix

ron20

New member
שלום אלי , מה לעשות...

וכל עוד ב PC שלך יש את "המוצר המדהים" חלונות , ישנו יתרון עצום במערכת מקבילה ב PDA. לא צריך ממירים לכל קובץ (תמונות, HTML , אודיו אופיס ועוד ועוד) הסינכרון יותר חכם ואפשרות השליטה על הקבצים של הPDA מתוך ה PC שקופה לחלוטין. לא ראיתי את OS5 של פאלם אבל CE2002 מערכת הפעלה כל כך עשירה בישומים מובנים שאין מה לדבר עליה בהשוואה ל palm os. אגב, אם אתה עובד על לינוקס אז אני לוקח את כל הדברים בחזרה ... הייתי לוקח Pocket PC ומתקין עליו לינוקס, בקיצור לא סתם המכירות של מכשירים מבוססי פאלם בירידה מתמדת, ברגע שמכירי PPC ירדו עוד קצת.. זה יהיה נוקאוט. למען הסר ספק, אני ממש לא עובד מיקרוסופט ...

_אלי_

New member
כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון

אין לי שום בעיה עם מכשירי פוקט, אבל יש לי בעיה עם חוסר אובייקטיביות. נשאלה שאלה על ידי אדם שמתעניין אם כדאי לעבור מפאלם לפוקט, וכמעט כל הטיעונים שניתנו בעד פוקט קיימים בדגמים מתקדמים של פאלם. אנחנו לפעמים שוכחים שבעקבות המלצה שלנו משהו אחר הולך להוציא הרבה כסף. לכן רצוי לתת לו את התמונה המלאה והכי אובייקטיבית שניתן ולא להציג צד אחד כמושלם ללא השוואה לצד השני.

למעלה