מעבר מריטלין sr20 ל- la 20

סולה1

New member
מעבר מריטלין sr20 ל- la 20

בני בן כמעט 9 שנים משקל 43-44 ק"ג עד שלשום לקח כדור sr 20 בבוקר וכדור ריטלין 10 אחה"צ בהמלצת הרופא עברנו אתמול לריטלין la 20 בבוקר סיבת המעבר שה- sr השפיע כצת פחות מהרטלין 10 (הריטלין 10 מצוין אך לא מספיק לשעות שהותו בבית הספר לכן צריך כדור עם השפעה ארוכה יותר) אני רוצה להגיד לכם שהכדור la 20 לא השפיע עליו בכלל היה קופצני חסר ריכוז כהרגלו ללא ריטלין ועוד לא איבד את התיאבון כמו שקורה לו עם ה- 10 הרגיל או עם ה- sr 20 והמשיך לזלול כרגיל. מה קורה כאן? האם בגלל שזה פעם ראשונה ואחרי זה יסתדר? האם זו תופעה ידועה? מחר בית ספר ואני לא יודעת מה לעשות. תודה רבה .

zivadina

New member
התצפיות שלך מצדיקות את העובדות

שימי לב: ריטלין 10 מ"ג הוא מנה של 10 מ"ג שמשפיעה ל-4 שעות. ריטלין SR הוא מנה של 8 מ"ג (!!!) שמשפיעה ל-8 שעות. ריטלין LA20 הוא מנה של 8 מ"ג שמשפיעה ל-8 שעות. כל סוגי הריטלין מתחילים לפעול אחרי חצי שעה עד שעה, ולא צריך לחכות מספר ימים. ה-LA נחשב עדין יותר, ויש ילדים שאינם מאבדים תיאבון אתו. אז מה הועיל הרופא? האפשרויות להעלאת המינון: 1. LA30 = מנה של 12 מ"ג שמשפיעה 8 שעות. 2. קונצרטה 36 = מנה של 10 מ"ג שמשפיעה 12 שעות. 3. קונצרטה 54 = מנה של 15 מ"ג שמשפיעה 12 שעות. 3. 2SR בבת אחת = מנה של 16 מ"ג שמשפיעה 8 שעות. תחזרו לרופא שלכם כדי שימליץ על האפשרות המועדפת, ואחר כך תבואי לספר לנו איך שיפרתם את המצב. בהצלחה!

סולה1

New member
ריטלין la 30

תודה על התשובה כמה עולה ריטלים la 30 והאם יש השתתפות קופה לביטוח מושלם של מכבי בטבלת המחירים ששלחת לי בפעם הקודמת ריטלין la 30 לא מוזכר כלל. תודה רבה

zivadina

New member
מחירים במכבי

ריטלין LA מסובסד בכל קופה באופן אחר. ה-LA30 צריך לעלות קצת יותר מן ה-LA20 במכבי. אני מקווה שחברי מכבי שלנו יעזרו במידע.

למעלה