מעבר לקרית שלום

coolstar26

New member
מעבר לקרית שלום

היי,

אני אמורה לעבור לתקופה לגור בקרית שלום.
רציתי לדעת האם בתור בחורה אוכל להרגיש בטוחה בשכונה זו וסביבתה ? ובמיוחד ביציאה וחזרה אל השכונה. (ברגל או בנסיעה...אני אישית מאד אוהבת ללכת ברגל אך נאמר לי מהרבה אנשים שהרחובות שמסביב לשכונה יחסית מסוכנים כמו הר ציון ועוד...).
האם יש רחובות שכדאי לי לא להסתובב בהם מחוץ לשכונה? ומה רמת הפשיעה?

תודה!

עלה13

New member
קריית שלום

קודם כל תלוי באיזה חלק של השכונה, החלק המזרחי לא ממש מומלץ, גם לא הרחוב המרכזי שחוצה אותה בעיקר בשל מגורים של דתיים ובסופי שבוע זה מרגיש כמו בני ברק (במידה ואינך דתייה), האזור הסביר הוא הצפון מערבי של השכונה, אני מכיר כמה שעברו לשם, לאחרונה גם ידידים מפלורנטין עם שתי קטנים שהתחיל להיות יקר עבורם בשכונה, פארק החורשות הוא אחד המקומות הנעימים בעיר, ביחוד בחלק המערבי שלא שנפתח לאחרונה, יש שם אגם צפרות ופינות מקסימות, הכניסיה הרוסית, הגן הבוטני, הגן הזאולוגי מצויים בו, אזור בטוח ומומלץ לעבור דרכו ברחוב שוקן, רחוב העליה ולהגיע לשכונת פלורנטין ומהרצל לרוטשילד, לב ומרכז העיר, מאוד נוח ובטוח, יש גם תחבורה ציבורית ותל אופן

coolstar26

New member
ומה לגבי החורשה שצמודה לקאנטרי?

קראתי שהיו שם מספר מקרי תקיפות לפני כשנה...

עלה13

New member
אני לא שמעתי, החורשה...

לצד הקנטרי היא חורשה טבעית שכמעט ולא נגעו בה, אוטנטית וקסומה שבהמשך פותחה עם דשא ומתקני ספורט, היום היא פעילה מאוד מבחינת אנשים, אם היתה בעיה לפני שנה אני מניח שהיא טופלה ע"י המשטרה והעיריה, האזור המערבי זה האזור של הקנטרי ולאורל החורשות.
החורשה המזרחית מאוכלסת בדתיים מזרם של ש"ס, לא שזה לא ממומלץ, אם אורך החיים הדתי ותחושה שלהלך בני ברק בשבתות מתאים לך אז יהיה לך סביר, אם את לא דתיה זזה פחות יתאים לך, זה לפחות ממה שזכור לי לפני עד כלפני שנה, תנסי להגיע לשם ביום שבת לאזור המזרחי ותבחני, מעבר לכך שהאזור המזרחי צמוד לאיילון והוא סוג של פרוור לעומת החלק המערבי שיש לו חיבור אל העיר דרך פרק החורשות ורחוב בן צבי שנסלל בו שביל אופניים, מצד אחד מתחבר לתחנת הרכבת בצומת חולון ומצד השני מגיע לשד' ירושליים, בכל אופן השכונה היא עדיין נחשבת לא יקרה ויש התחלה של מעבר לאזור המערבי

1Shir

New member
אני לא גרה בתוך השכונה אבל חוזרת לפעמים בלילה הביתה דרכה

אני לא נכנסת לגינה בלילה אבל כן הולכת ברחובות הראשיים כגון הר ציון וזה מרגיש לי מספיק בטוח כי זה רחוב ראשי.
ככלל אני לא נרתעת משום רחוב ראשי בתל אביב בשום שעה.
לגבי רחובות קטנים בתוך השכונה, כאמור אין לי ניסיון... תשאלי אנשים שגרים שם.

למעלה