מעבר לפרגוד..

dorlt

New member
מעבר לפרגוד..

טוב.. זה בין הדברים שהכי מסקרנים אותי בספר.. מה זה הפרגוד הזה בספר החמישי שנמצא "בהיכל המוות" במחלקת המסתורין? ואתם חושבים שזה הרג את סיריוס?

dorlt

New member
אני יודע אבל..

הבנתי שהקללה לא הרגה אותו (וזה היה "שתק" נראה לי) אבל הארי ולונה שמעו שם קולות מדברים.. וגם לונה אמרה לו בסוף הספר די בפירוש ששם היא יכולה לראות את אמא שלי שמתה

CoralP

New member
אני חושבת

שכל מי שנוגע בפרגוד מת. זה פשוט הורג.. בלטריקס לא קיללה את סיריוס באבדה קדברה אלא בקסם שיתוק. היה כתוב סילון אור אדום! טוב.. אז זה לא מצריך דווקא שיתוק, אבל זה הכי נראה לי.. מה שבטוח זה לא אבדה קדברה, כי הקללה ההורגת מפיצה אור ירוק.

mjlk

New member
לא היה כתוב סילון אדום..

"הארי ראה את סיריוס מתכופף להימלט מסילון האור האדום של בלטריקס: הוא צחק עליה........- סילון האור השני פגע בו ישירות בחזה. הצחוק עוד לא הספיק להימחק מפניו, אבל עיניו נפערו בתדהמה."
עצוב.. היא עשתה לו "מוות" של ג'וקר...

n u k e y

New member
המפף

הרבה חושבים שהפרגוד זה שער לעולם המתים בגלל הקולות שהארי ולונה שמעו והעובדה שלמקום קוראים היכל המוות. ואז כשהקללה של בלטריקס פגעה בסיריוס והוא נפל דרכו ועבר לעולם הבא
יש גם כאלה שאומרים שסיריוס תקוע בעולם שנמצא בין החיים למוות (די כמו קול בעונה ה7 של מכושפות, למי שראה..) בעצם חוץ מהמידע שנתנו בספר החמישי על הפרגוד (שזה די... כלום) יודעים רק את מה שרולינג אמרה בראיון למוגלנט: שהפרגוד נמצא שם מאז שמשרד הקסמים הוקם ושכל הדברים במחלקת המסתורין נמצאים שם לצורך מחקר, כולל הפרגוד. ככה שיכול להיות שהפרגוד זה סתם חפץ נסיוני וסיריוס פשוט נתקע שם ולא יכול לצאת ומישהו יבין את זה סוף סוף ויחלץ אותו משם.. (חח זה החלק בי שנמצא שנמצא בהכחשה מאז שהספר החמישי יצא). בקיצר, המוות של סיריוס והפרגוד זה עניין מאוד לא ברור ונצטרך לחכות לספר השביעי ולראות אם יהיה על זה עוד מידע. מקווה שעזרתי

למעלה