מעבר לסופרמוטו

darkER5

New member
מעבר לסופרמוטו

ערב טוב.. אני שוקל לעבור לאופנוע סופרמוטו חוקי לכביש. האפשרות שנראית לי הכי הגיונית היא ה DRZ400SM כשיגיע סוף סוף. הנסיון רכיבה שלי לא עשיר במיוחד, היה לי ER שרצחתי בתאונה, הפסקה של 3 חודשים וכרגע "קטנוע" 500 (למכירה..) . הרעיון הכללי במעבר הוא ללמוד לרכב. מספר שאלות: 1. האם ה DRZ400 נחשב בארץ ככלי סחיר 2. קראתי את השרשור ש MORM פתח לגבי סופרמוטו כאופנוע ראשון שבוא הוצע להתחיל עם דו"ש קטן בשטח. כרגע שטח לא קורץ לי..האם זה רעיון טוב לקפוץ ישר לסופרמוטו? 3. מישהו אולי יודע מתי ה DRZSM אמור להגיע ..? 4. רעיונות אחרים יתקבלו בשמחה.
תומר

Dr XR

New member
1. הDRZ בגרסת הדו"ש...

הוא אופנוע סחיר מאוד. אתה יכול לשאול את YULES, שפירסם את האופנוע שלו השבוע, באותו הערב כבר נסגרה העיסקה ולמחרת הועברה בעלות... 2. אין כל מניעה להתחיל בסופרמוטו. תבוא לרכב איתנו בשפיצרינג, תצבור נסיון, ותוך זמן קצר אתה תתחיל לגלות דברים חדשים שלא ידעת שאתה מסוגל. רמת הרכיבה שלך תעלה, ובגדול. גם בכביש הציבורי. 3. DRZ SM כבר קיים בארץ. אני מאמין שתוך זמן קצר הוא יתחיל להימכר להמונים. 4. אם אתה לא מוגבל רשיון, גם LC4 בא בחשבון. קצת כבד אבל המנוע, השילדה והמיתלים מפצים על כך. בהצלחה!

Dr XR

New member
לדעתי הוא עדיין לא מופשר

לנסיעות מבחן, אבל יהיה תוך זמן קצר.

TShavit

New member
תלוי נסיעות מבחן למי...

בהתחשב בכך שהוא מופיע על השער של מוטו, ושהוא היה היום ברינג במסגרת נסיעת מבחן. טל

Dr XR

New member
ברור, ברור...

ידוע לי שאניגו בחן אותו היום (וימשיך מחר). כוונתי היתה נסיעות מבחן לקהל הרחב, לא לעיתונות.

למעלה