מעבר למוצקים

קרישראל

New member
מעבר למוצקים

לפני מספר ימים כתבתי בפורום על בסירובה של בתי לעבור למוצקים וקיבלתי תשובה מטלטלים כי יש להמשיך ליתן לה מוצקים, להתמיד בכך ולהמשיך בסבלנות עד שהיא תסכים לקחת מוצקים וכמובן להשלים בהנקה תוך כדי תהליך. במקביל, החזירו לי תשובה מטיפת חלב להיות חזקה מול בתי, שכן היא מרגישה את הלחץ שלי ומפעילה מניפולציות רגשיות. הווה אומר, כי באם היא לא רוצה ארוחה של מוצקים לא להשלים לה את הארוחה בהנקה, ע"מ שתהיה רעבה ותאות לאכול מוצקים ולא רק לינוק. מבחינתי, הייתי רוצה להניק רק בערב, בלילה ומוקדם בבוקר ובמהלך היום שהקטנה תאכל מוצקים. אגב, בתי בת 7.5 חודשים. אני מבולבלת, מה דעתכן?
 

1טלטלים

New member
אל תהיי

מבובלת ...אמצי גישה אחרת משלך מנקודת הנחה שאת מכירה (את תינוקך) הכי טוב ,איזה מניפולציה ומשחקי כוח יכולים להיות בגיל שלה?אולי בגיל 3 שנים
(עברתי זאת אתמול). עצה של טיפת חלב,רגע של הבהרה :אז לא לתת לינוק עד שהיא תפסיק לסרב למוצק?או,איך זה הולך? תראי לא מעט תינוקות דוחים על סף את המוצקיםעד גיל שנה כמעט ואח"כ לאט לאט מתחילים לאכול ולשתף פעולה. האם פנית גם לפורום של ורד לב .(נטורופתיהלכל המשפחה)? יום טוב,
 

קרישראל

New member
מייל

טלטלים היקרה, יש לך אולי כתובת מייל שתוכלי להעביר לי כדי שאשלח לך את התשובה שלה?
 

1טלטלים

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

אם תלחצי על הניק שלי יפתח בפנייך "עולם של 1טלטלים" שם תוכלי למצוא מקום לשליחת הודעה למייל שלי וגם לשלוח הודעת לתיבה האישית שלי ...חפשי קטגוריית "יצירת קשר".
 
למעלה