מעבר למוצקים

קרישראל

New member
מעבר למוצקים

בתי, בת 7.5 חודשים, מסרבת לאכול מוצקים. בעבר היא עוד הסכימה לטעום, מפעם לפעם,ואפילו אכלה ארוחה אחת של דיסה ביום, אלא שכעת היא אוטמת את פיה, מעיפה את הכפית בידיה ומתנגדת בכל גופה, פעמים רבות מבלי שתטעם אפילו את התכולה. מאחר והיא גם סרבנית בקבוקים (עובדה שכבר הפסקתי להילחם כנגדה) הרי שהיא תלויה בי לחלוטין. משיחה עם יועצת ההנקה המדהימה שמנהלת את הפורום הבנתי שמבחינה תזונתית אין כל בעיה אבל לי ולבעלי מציקה התלותיות המוחללטת הזו בי, במיוחד כשאנחנו מתכוונים להגיע לביקור בישראל בחגים והיינו רוצים להשאיר אותה קצת אצל סבא-סבתא...מה גם, ותגובות הסביבה על כך מלחיצות אותי. כמו-כן, קראתי בפורום שיכולה להיווצר בעיה של טעימה ובליעה וכן האחות בטיפת חלב הלחיצה אותי שבתי יכולה להפוך לסרבנית כפיות (כן, יש גם מונח כזה...) אשמח לקבל תגובות ועצות...

קרישראל

New member
לא ידוע לי

הי טלטלים, אני חדשה בפורום ונכנסתי בעקבות המלצה של אסתר ואני בהחלט רואה דומינטטיות מצידך...המשיכי כך!!! לא, לא ידוע לי על כל רגישות במשפחה.

קרישראל

New member
ועוד הערה

כנראה שיש לי ילדה עקשנית במיוחד. מגיל קטן סירבה בתוקף למוצץ וכך היה גם ביחס לבקבוק ועכשיו בקשר לאוכל מוצק. חשוב לי להדגיש כי בהתחלה היא היתה מוכנה לאכול דיסה וקצת ירקות. עכשיו היא מסרבת להכל...

1טלטלים

New member
המשך

תודה על הקרדיט... תראי,מה שאפשר לעשות זה לא לוותר ולהמשיך בהתמדה להציע לה אוכל מוצק ,כמובן הכל בדרכי נועם ,אם היא עצבנית מדי אין צורך להכריח,לחכות,לנסות ולנסות שוב. ממליצה לפנות בנוסף גם לפורום של ורד לב ,היא נטורופתית ומדריכת הנקה ומתמחה בשילוב מוצקים עם הנקה ,לפי דעתי יהיה לה מה להוסיף. זהו קישור לפורום. לגבי ביקורך כאן בישראל: גם תצטרכי להתאזר בסבלנות רבה ,סה"כ היא תחליף אווירה וסביבה ,במה שהוא מוכר לה בלא מוכר,אז לאט לאט ,לגבי בקבוק,ניסית ללמד אותה לשתות מכוס או מכוס מעבר (כוס פלא),אפשר גם כוס עם קשית... אפשר לנסות להכין מוצק ולערבב לתוכו חלבאם ולתת לה לטעום,אולי טעמו המוכר של חלב ישכנע אותה... בהצלחה!

1טלטלים

New member
איזו מפוזרת אני../images/Emo163.gif

לגמרי שכחתי לצרף לך קישור לפורום של ורד. תעדכני איך הולך, יום טוב

למעלה