מעבר למוצקים

דנדולי

New member
תודה רבה על התגובה

החלטתי למשיך לשאוב והכל הולך יפה בנתיים

דנדולי

New member
מעבר למוצקים ../images/Emo5.gif

הי בנות, בתי בת 5 חודשים ונכנסת לפעוטון ביום חמישי הקרוב. עם הצוות סיכמתי שאני אשאב 3 ארוחות של 180CC והן יתנו לה אותן אך אמהות מהפעוטון לוחצות עלי להתחיל מוצקים ולמה כאב הראש וכו' אני מאוד בעד הנקה ובנתיים אין לי בעיה עם שאיבה , אני עדין לא יודעת איך זה בעבודה ותחת לחץ וכמה יצא לי אבל אני אופטימית. השאלה היא עד כמה זה חשוב להמשיך הנקה מלאה עד גיל חצי שנה או שלהתחיל מוצקים כבר עכשיו זה לא נורא? בכל מקרה אני מתכוונת למשיך בבית עם ההנקה. שאלה נוספת האם זה נכון שכמות החלב יורדת לקראת חצי שנה , או שפשוט יותר קשה לשאוב????

מצטרפת לשאלתך

Vיי, יש לי בן 5 חודשים, אני מצליחה לשאוב בערך 300 + קצת. עד עשכיו הכנתי קצת סטוקים במקפיא, אבל עכשיו הם נגמרו וכל יום אני בדיוק ממש בדיוק מסתדרת. אני ממש לא יודעת אם להתחיל מוצקים. עם בתי הגדולה התחלתי ב-4 חודשים והיא קיבלה את זה יפה. בדיוק מאותה הסיבה של חזרה לעבודה, הפעם רציתי ללכת עם ההמלצה על 6 חודשים הנקה מלאה, אבל אני לא רואה איך אני עושה זאת. נראה לי שאני אתחיל בסופשבוע בלאו ברירה. אני מעדיפה להתחיל מוצקים מאשר תחליפים. לא ידוע לי שכמות החלב יורדת לקראת חצי שנה, אבל תתכונני קפיצת גדילה ב 6 חודשים בערך.

למעלה