מעבר למודיעין

מעבר למודיעין

אני כל כך שמחה שמצאתי את הפורום הזה. ממש נחמד לדעת שיש קהילה שאפשר לדבר ולהתייעץ איתה. והכל קרה ככה תוך כדי שיטוט סתמי. אז ככה, אישי ואני רוצים לעבור למודיעין, אנחנו בשנות ה-30 המוקדמות ומצפים לילד. כרגע אנחנו גרים בבית שמש, אבל ממש התאהבנו בעיר. אנחנו עומדים לחתום על חוזה עם חברת נידר בשכונה בשם קייזר. נשמח לקבל משוב מאנשים שכבר רכשו בפרויקט הזה, וגם משוב על השכונה עצמה מאנשים שגרים שם, בייחוד שראינו שהשכונה עדין בבניה די גדולה. תודה לכולכם על העזרה.

33נמי

New member
נידר

את הפרוייקט של נידר לא אהבתי (הם בנו גם ברמת בית שמש, ראית את הדירות שם? כל האלומיניום של החלונות באדום! תשימו לב שכאן לא ישימו לכם אדום!). האיזור של הפרויקט וקייזר עצמה צפופה לטעמי. מה גם שהשכונה הזו צפויה להיות די הרבה זמן עפופה באבק. גנים ומוסדות ציבור עדיין אין שם או שיש מעטים (מתי האיכלוס שלכם?) מה שבטוח מודיעין מאוד שונה מבית שמש.... שיהיה בשעה טובה.

Boogi25

New member
צפוף?

אני גר בקייזר מעל לשנה, ואני לא מבין על איזו צפיפות את מדברת. קייזר לא שונה מכל שכונה אחרת. רוב הבניינים בקייזר הם בני 2 קומות, ישנם גם קוטג'ים. במרכז השכונה יש כמה פרוייקטים שמתחתם יש חנויות והם בני 4 קומות. בשימשוני אין מגדלים? בעמק איילון אין בניינים בני 5, 6 ו7 קומות? (יש!) הפיתוח המלא של קייזר יסתיים סופית רק בעוד כשנתיים, אבל גם היום הרבה יותר מסודר מלפני שנה.

33נמי

New member
צפוף ברוחב לא בגובה../images/Emo8.gif

כל האיזור של הרחובות ספיר, יהלום, אבני החושן ומה שמאחוריו (לא זוכרת את השמות) צפוף. למשל בפרוייקט של יהלומית פרץ בקייזר אתה יוצא למרפסת או לגינה או סתם פותח חלון אתה רואה את הזיפים שאדון זלברשטיין מגלח.

קודם כל, מזל טוב על ההחלטה לעבור

אני עשיתי בדיוק את אותו המעבר לפני 8 שנים ומברכת על כל רגע
בנוגע לנידר, נמי נתנה תשובה מפורטת. מולי יש פרוייקט של נידר שהדיירים לא מרוצים מאיכות הבניה (המון רטיבות וחדירת מים).

אלפי תודות על העצות החמות

אני ממש מתרגשת ומתלהבת כמו ילדה קטנה. כן, גם אני שמעתי על בעיות אל איכות בניה מחברים שקנו ברח לוי בבוכמן. אבל בסופו של דבר לכולם יש ליקויים כאלה ואחרים. מישהו התנסה בשרות הלקוחות שלהם, הם נענים לפתרון בעיות?! הם קשובים או שצריך לרדוף אחריהם אחר כך?! שוב תודה לכולם, מאוד עזרתם לי.

p a s h o s h

New member
הפרוייקט כבר מאוכלס ?

אם כן , תגיעי ותשאלי דיירים שכבר גרים . אני לא מכירה את החברה כך שלא יכולה להמליץ , אבל גם אני קניתי בקייזר ויש לי חברים שגרים שם , נכון שעדיין בונים אבל כמו כל איזור ייקח זמן עד שיתפתח, הסבלנות תשתלם.

תכלת 2

New member
מעבר לקייזר

קייזר שכונה מקסימה עם פוטנציאל אדיר וכבר יש בה גני ילדים ( אומנם בקארוונים) אבל הנקודה היא שהשכונה מתפתחת יפה וזה הכי חשוב. לא כל הפרוייקטים צפופים כמו שמישהו כתב . שימי לב שבפרוייקט של נידר יש חלק שבו מתחת לדירות נבנים חנויות וזה לא הכי נעים שבעולם. בכל מקרה בהצלחה.

barfilya

New member
עמק זבולון

רח' עמק זבולון הוא הרח' היפה ביותר בקייזר. ישנה אחידות לכל אורך הרחוב ובשני צדדיו. כל הבניינים בני שלוש קומות דירת גן + שתי קומות. הבנייה אחידה ויפה. יש מרחב עצום בין בניין לבניין.

falash

New member
מישהו פה אוהב את הצבא...../images/Emo150.gif

יש כאלו שאוהבים אחידות
אחידות
ועוד פעם אחידות
... ויש כאלה שאוהבים גם קצת גיוון
...טוב על טעם ועל ריח ...

Boogi25

New member
נכון, וגם:

הוא יהיה הרחוב הכי סואן, מכיון שהוא מתוכנן להגיע לאזור התעסוקה, ישנם כרגע 2 נתיבים לכל צד ואם שמים לב ישנה הכנה לנתיב שלישי בכל צד. (וכך גם אומרים בעיריה)

barfilya

New member
עוד 20 שנה בערך

אם מודיעין קיימת 10 שנים, ובזמן הזה כל מה שיש באיזור התעסוקה זה מבנה אחד בלבד, אני מאמין שעד שנגיע למצב שרח' עמק זבולון יהיה סואן ועם 3 נתיבים ייקח בטח עוד 10-20 שנים.

falash

New member
בפרוייקט של נידר היו איזה מקרה

או שניים של נפילות חיפויים ואבי סף אל הרחוב... משהו לא נעים שקראתי איפשהו מתישהוא...

מאמיה

New member
אל תמעיטי באיכות הבנייה

יש ליקויים שלא ניתנים לתיקון. אם הפרוייקט עוד לא בנוי - תשגיחו בעצמכם על העבודה ואז כשיש קשרים עם מנהל העבודה ויודעים שהם במעקב יש סיכוי שיהיו לכם פחות בעיות אח"כ. אם זה בנוי - הייתי שוקלת שוב. אנחנו קנינו מאיזורים - שירות מעולה היה להם אבל את הבעיות לא פתרו, ואחרי 7 שנים הם כבר לא חייבים. אם יש בעיות חשוב להקפיד לשלוח מכתבים רשומים בנושא כל שנה כדי לשמור על רלוונטיות. לא להתייאש מהקבלנים שרק מחפשים איך לנפנף אתכם מעליהם. האמת ברוב המקרים הם מצליחים. אנחנו ה-ת-י-א-ש-נ-ו !!! עדיף לבנות כמו שצריך מלכתחילה!

שוב תודה על ההתייחסות של כולם

מאוד עזרתם לי. אם בכל זאת יש כאן מרוכשי נידר אשמח לקבל תגובות ממקור ראשון. תודה ושוב תודה לכולם, ממש עשיתם לי את היום והחשק לעבור כבר.

אוי לא, קילקלו לי את השמחה

התקשרה אלי במייל מישהי מרח לוי וסיפרה לי ניסים ונפלאות על מה שקורה בפרויקט שלה. אין להם חשמל בחניה בהוראת מכבי אש (רטיבות בחשמל) וככה הלאה עוד כל מיני סיפורים. טוב, נצטרך להמשיך בחיפושים. מישהו יכול להמליץ על פרויקט אחר בשכונה (קייזר) שהוא גר בו ו מרוצה? היינו רוצים לעשות שם סיבוב ביום שישי הקרוב. איזה בעאסה.

matande

New member
לא הוגן...

אנחנו גרנו בפרוייקט של נידר בשמשוני (רח' חטיבת גבעתי,עמק בית שאן,לסקוב). היינו מאוד מרוצים הן מהשרות והן מהאיכות. לעומת זאת השכנים בקומה העליונה סבלו מאוד מרטיבויות בחורף (אבל טיפלו בהם ועדיים מטפלים). עזבנו כי היה קטן- 3 חדרים. גיסתי גם רכשה דירת 4 חדרים באותו פרוייקט והם היו מרוצים - עד שעברו לרמת גן. כיום אנו גרים בפרוייקט של יהלומית פרץ (לא רואים את השכנים מהחלון.) תהליך הרכישה והאיכלוס היה מאוד מסורבל וקשה לעומת הפרויקט של נידר. מציינת כי בזמנו - 8 שנים קיבלנו את הבית מנידר כחודשיים לפני הזמן,לעומת האיחור של כחצי שנה במסירה מיהלומית פרץ. אז..... יש מרוצים ויש..... לא! בכל מקרה בהצלחה!!!

למעלה