מעבר למודיעין

orika האחד

New member
מעבר למודיעין

אנחנו צמד חולונים+ילדה שמעוניינים לעבור מחולון הרועשת והצפופה למודיעין. (ולא, אנחנו לא מחפשים חיי לילה ובילויים אלא איכות חיים לילדה ולעצמנו). שאלתנו היא- האם ישנם אזורים טובים פחות וטובים יותר (גם מבחינת גנים ובתי ספר)? ושאלה נוספת- כמה זמן נסיעה באוטובוס לוקח בבוקר במידה שעולים על האוטובוס בסביבות 0730 בבוקר ?

ESU Boscorelli

New member
אוטובוס לאן?

וכן יש אזורים יותר נחשבים... נראה לי שבוכמן זה ה-נחשב או שאני מתבלבל

תקליטן

New member
יש אזורים טובים וטובים יותר

בוכמן נחשבת לשכונה טובה מפני שבנו בה הרבה בתים צמודי קרקע (וילות וקוטג'ים) ולכן האוכלוסיה בה חזקה יותר. ככלל האוכלוסיה במודיעין היא די הומוגנית, כאשר כמו בכל מקום השכונות הוותיקות יותר, נראות טוב יותר, בעיקר בגלל שהצמחיה בהן הספיקה לגדול. גם גני הילדים הם ברמה אחידה פחות או יותר, אם כי במקרה הזה דרוש לפעמים מזל. כמו כן יש במודיעין מסגרות אלטרנטיביות מצויינות כמו הגנים של קהילת יוזמ"ה (היהדות הרפורמית), ביה"ס הדמוקרטי וכו'. משך הנסיעה לת"א באוטובוס, כמו ברכב פרטי (כולם נוסעים באותה דרך) היא כשעה. בעוד שנתיים תהיה רכבת, אני מקווה. אשמח לעזור בשאלות נוספות.

Roobie

New member
שעה?

אולי בבוקר בשעות העמוסות. בשאר היום זה חצי שעה, גם באוטובוס.

yoyo10

New member
אני יוצאת ב 7 בערך

וזה לוקח בערך 40 דקות לתל אביב

Roobie

New member
אני יוצא ב-6:50 בקו 101

(האוטובוס שמתחיל ברעות ב-6:40, עובר במכבים וב-6:50 מתחיל את הסיבוב במודיעין), ומגיעים לתחנה הראשונה בגשר לה-גרדיה בסביבות 7:30, ואני מניח שלרכבת צפון בערך 15-20 דקות אחרי (אני יורד במסגר פינת יצחק-שדה)

Dragon Roar

New member
אני הייתי מציע לך...

אולי איזור מליבו הישן. אתם אולי חושבים להשכיר דירה?

תקליטן

New member
רעיון מצויין - לשכור דירה

כשעוברים למקום חדש כדאי להשכיר דירה בשלב ראשון, כך אפשר להכיר את המקום טוב יותר לפני רכישת הגירה וגם קל יותר לחפש.

orika האחד

New member
תודה לכולם

אם מדובר בשעת נסיעה לתל אביב בבוקר , זה מצויין (מחולון זה 3/4 שעה). חוץ מזה, האופציה לשכור קודם דירה אינה קיימת (קשה לשלם משכנתא ושכירות ביחד)

למעלה