מעבר ללונדון

erezna

New member
מעבר ללונדון

שלום לכולם סיימתי זה הרגע תואר בהנדסת חשמל ואני מעוניין לעבור ללונדון ולחפש עבודה (יש לי אזרחות פולנית) אם משהו יכול ולעזור לי בכמה בעיות : - איפה כדאי לי לשכור דירה כדי שיהיה קרוב לחברות כוח האדם והחברות ומצד שני בסביבה טובה (לא מוסלאמית). - האם משהו מכיר חברות כוח אדם להייתק בלונדון? - איך מתייחסים לתואר מישראל בהנדסה? - כמה כסף אני צריך לכל חודש עד אשר אני אמצע עבודה? - מאיזו חברת סלולאר כדאי לקנות כרטיס SIM? כל עזרה תתקבל בברכה

לא רלוונטי לגביו

יש לו אזרחות פולנית, אף אחד לא יעצור בעדו מלבוא, ואם כיוונת לאחוזי אבטלה גבוהים, הרי שגם הם לא קיימים, ובוודאי אם מצמצמים את קבוצת ההתייחסות לאקדמאים עם מקצוע מבוקש.

forglemmigej

New member
אבל בדיוק מדובר שם

על הפולנים...לא חשוב שיהיה בהצלחה למרות שאדם חסר נסיון יהיה לו קשה מאד למצוא עבודה.

במיוחד בשבילך

קראתי את כל העניין שוב פעם. הדיון בעיקר הכתבה הוא על ההגירה הפולנית, על ההשלכות שלה, ומה זה עשה. החלק בו מדברים על פעולות אקטיביות, מהסוג שממש יכול להציב בעיה בתחום למהגרים עתידיים, הוא כאשר מדברים על החלטות הממשלה לגבי רומניה ובולגריה, שעתידות להצטרף. אין שום דיון, לפחות לא בכתבה הזו, לגבי סנקציות עתידיות לגבי פולנים.

Woking

New member
לא יכולות להיות סנקציות

לפי הסכמי האיחוד מדינות יכולות להקל, אבל אחרי שנתנות הקלות אי-אפשר לבטל אותם. כל עוד בריטניה באיחוד פולנים יכלו לבוא ולעבוד כאן.

תודה ../images/Emo140.gif

חשדתי שזה כנראה נכון, אבל לא רציתי לומר כי לא הייתי בטוחה, ואני עייפה מכדי ללכת לבדוק.

yblumann

New member
some comments

Hi there, I assume that you have a good knowledge of Engish- a prerequisite for a job over here. You do not mention whether you have any relevant practical work experience. New Graduates [age 21-22] are generally recruited in job fairs held at universities around the UK, where employers and final year students meet, interviews and selection take place and job offers are made to the successful candidates. I suggest you search on google - and for UK sites only- for: Electical Engineering jobs, there are hundreds of entries, and you would be well advised to look through them and make up your own mind. not all jobs are in London, and , as a novice, your starting salary would be low. this will rule out a 'nice' place in London. Accomodation in London is expensive. There is a lot you can do in advance before you land in the UK: Compose a CV, making sure that you use terms that are familiar to employers- or, more importantly to agency staff. the point is that a bad CV would reduce your changes of getting a job. You can contact agencies by email, and use the time to learn as much as you can about life over here - practical matters: bank accounts, rent laws, national insurance numbers, transport, maps of London, accomodation etc etc. much of this is available on line. and I, of course, agencies would be able to advise you whether you Israeli degree is relevant in the UK [probably yes, but I am not an electical engineer!] Budget: I would recommend at least GBP3-5000. any long term rent would require some deposit, it will take you some time to get a job, transport is dear, and you will need to get a suit in the UK for an interview. relocation costs and the like will add up rather quickly. Good luck!​

erezna

New member
תודה, אבל עדיין הרבה שאלות

קודם כל רציתי לומר תודה לכול מי שעונה ועדיין יש לו כוח. עברתי על כל הפורום וגם על הפורם של ישראלים בחו"ל ועדיין לא מצאתי הרבה תשובות. אם משהו יכול לעזור לי בשאלות הבאות: - משהו מכיר מקום זול שבו אוכל לגור עד אשר אשכיר דירה/חדר? - באיזה אזור בצפון/מזרח לונדון כדאי לי להתחיל לחפש מגורים (כרגע זה האזור שהחלטתי לגור)? - משהו מכיר מיקום נקודות אינטרנט אלחוטי בחינם בלונדון? - מבחינת כסף עדיין לא ברור לי כמה אני אבזבז לחודש כולל הכל, בהקשר למה שנכתב 3-5000 , לתקופה של כמה זמן? - מאיזו חברת סלולאר כדאי לי לקנות כרטיס SIM ואיפה אפשר לקנות?

למעלה