מעבר ללונדון.

bounty האחת

New member
מעבר ללונדון.

תודה מראש. אין לי דרכון אירופאי ואני מעוניינת לעבוד בלונדון. מה הסיכויים ? איך זה יכול להתאפשר ? איפה אני יכולה לחפש אפשרויות ? למי לפנות ? אם אני אלמד בלונדון האם זה יאפשר לי גם לעבוד ? אין חכם כבעלי ניסיון ..יש כאן בעלי ניסיון ? ו...עייזר ...לא לרדת עלי ..לעזור לי ..כן ?

אני לא יודעת לגבי חכמה

אבל בעלת איזשהו נסיון. מהכרטיס שלך לא ברור בת כמה את ובמה את עוסקת, אבל באופן כללי יש לבריטניה תכנית הגירה מבוססת כישורים, שנקראת HSMP. בגדול, הרעיון הוא שהאשרה ניתנת על בסיס של השכלה ונסיון מקצועי, והיתרון הגדול שלה על פני אשרות עבודה אחרות הוא שהיא ניתנת ללא תלות במעסיק, ואפשר לבוא ולמצוא עבודה או להחליף עבודה מבלי לדאוג לענייני ויזות. אני ובן זוגי נעזרנו בתכנית הזו, וסיפרתי על התהליך בבלוג שלי (אני אצרף לך בסוף קישור לאינדקס של רשומות, בין היתר יש שם את אלו שמדברות על הויזה, ובסופן גם קצת קישורים רלוונטיים). לגבי הלימודים, אני יודעת על כך מעט מאוד, חוץ מכך שאשרת סטודנט מאפשרת עבודה בהיקף של משהו כמו 20 שעות שבועיות לכל היותר. אני לא יודעת איך, אם בכלל, אוכפים את ההגבלה הזו, אבל בכל אופן על מנת להשיג אותה צריך להראות שנרשמת למוסד מוכר וכי יש לך מספיק אמצעים כלכליים להחזיק אותך.

noy2222

New member
אפילו לג'ק באוור נותנים 24 שעות...

אני לא יודע אם מיותר לציין, אבל אותן 20 שעות (שלפי הניסיון שלי, לא מעט בוסים, מה שנקרא, מקצועיים, לא נותנים לסטודנטים לעבור) ידרשו משכורת דיי גבוהה כדי להחזיק את אותו סטודנט מסכן בחיים, אפילו אם הוא "לומד" באוניברסיטה פיקטיבית (ולא צריך לדוגמא, לשלם המון המון המון *המון* כסף כדי ללמוד שם). למשל אותו סטודנט שהבוס שלי העסיק אותו אתמול לעבוד על איזה קובץ אקסל ארוך ומעצבן במשרד. הוא הולך לעבוד 20 שעות בשבוע באירגון שלנו, הוא יקבל 7 פאונד לשעה, סטודנטים מקבלים פטור מ-ni ומיסים נכון? בכל מקרה, במקרה הטוב זה יוצא 140 פאונד לשבוע. אחרי שכר דירה, נסיעות, אוכל... לא נשארים אם יותר מדי כסף בכיס. still think learning is cool? noy

berlinale

New member
לימודים זה קול בכל מקרה!

בדיוק היום חשבתי שאם הייתי זוכה בלוטו (שכמו הפרסי מהבדיחה, אני לא משחקת), הייתי פשוט ממשיכה ללמוד - ולומדת משהו כמו ארכיאולוגיה או היסטוריה של ימי הביניים, כי התחומים האלה מאוד מרתקים אותי.

למעלה