מעבר ללונדון

pitzit10

New member
מעבר ללונדון

שלום לכולם,

אנחנו זוג עם ילד בן שנה, ששוקלים מעבר ללונדון. לבעלי יש דרכון אירופאי, כך שהוא לא צריך אישור עבודה. אני אקבל את הדרכון שלי עוד כשנתיים (התחתנו לפני 3 שנים)
בעלי עובד הייטק ומרוויח בהתאם, אני מרוויחה משכורת ממוצעת, כך שסה"כ יש לנו הכנסה די גבוהה.
ההצעה בלונדון היא לחברה שנמצאת במרכז העיר (אזור regents park), ומדובר על משכורת בסביבות 65-70 אלף פאונד לשנה (צריכים לחזור אלינו עם סכום סופי).
חיפשנו לא מעט בפורום אבל רוב ההודעות היו יחסית ישנות, ואני רוצה לוודא:
1. האם מדובר במשכורת סבירה לפרנסת משפחה? (בהנחה שאני לא אעבוד בהתחלה - אני מתכננת ללמוד).
2. כמה אמור לעלות גן לילד?
3. כמה מסובך זה להוציא אישור עבודה בשבילי? שוב, בהנחה שלבעלי יש אישור בזכות הדרכון.
כל עצה או טיפ נוסיפם יתקבלו בברכה.
תודה!

גרשונה1

New member
יש המון שרשורים בעניין ובקצרה

1. מדובר במשכורת יחסית מאד יפה. האם זה מספיק - תלוי בכם.ובמה שאתם רגילים לו.
תעשו טבלה ותרשמו את כל הסעיפים שעליהם אתם מוציאים היום - שכ"ד, סופר, תחבורה, גן, ביטוחים, מסעדות וכו'
ותעשו חיפוש בגוגל (או כאן) כמה יעלה, בממוצע, אותו סעיף כאן. כמובן, שיהיה קשה להגיד לכם, לפני שתדעו איזור מגורים.
2. יש כל מיני אפשרויות - מטפלת, childminder' גן מלא או חלקי וכו'. ככה שקשה לענות.
מטפלת זה בסביבות 5-9 פאונד לשעה, גן מלא יכול להגיע לסביבות 1200 פאונד. כמובן שתלוי באיזור ובמספר הסשיינים (כאן אפשר לבחור ימים מסויימים, בוקר/אחה"צ או מלא.
3. אם יש לו אזרחות אירופאית (להוציא הגבלות מסויימות על רומנים ובולגרים) אז את מוציאה עוד בארץ eea family permit שתקף לחצי שנה ושאותו מאריכים אח"כ, באנגליה, לעוד 4.5 שנים.
ההוצאה של הויזה הראשונה בארץ לא אורכת הרבה זמן ויש על זה המון מידע כאן.
בהצלחה

גוזליה

New member
גן "מלא" כהגדרתך יכול להגיע בלי שום בעיה

גם ל1400 בחודש (זה מה שאנחנו משלמים).

למעלה