מעבר ללונדון

Ian321

New member
מעבר ללונדון

אהלן אנשים!
השאלה שלי היא כזו. אני לא מחזיק באזרחות אירופאית/אזרחות כלשהי, בדיוק לא מזמן השתחררתי מהצבא.
עכשיו, אני מעוניין לבנות את החיים שלי בלונדון. תעודת הבגרות שלי חזקה מאוד, ואני לא פוסל אפשרות אפילו ללמוד שם.
אז השאלה שלי, האם זה אפשרי? ומה אני אמור לעשות בשביל זה? האם אשרה יכולה להינתן לתקופת זמן כלשהי ואני אמור לעשות משהו ולחכות לא מעט זמן בשביל לקבל אזרחות או אישור לגור ולהישאר שם?
תודה רבה מראש! כל פיסת מידע תתקבל בברכה, מאחר ואני לא יודע כלום בנושא.
איאן.

idofr123

New member
אנחנו הבדיקה הראשונה שלך?

אם כן אז הייתי ממליץ לך לעשות מחקר קצת יותר מעמיק לבד ואז לחזור עם שאלות יותר ספציפיות.

בגדול, סתם ככה לא תקבל ויזה אבל אשרת התייר היא לחצי שנה, הבעיה היחידה היא שהם לא אוהבים שאנשים נכנסים בלי להראות כרטיס יציאה אבל זה תלוי באיך אתה יודע להתמודד עם פקיד\ת ההגירה.

עוד משהו חשוב זה שהחל משנה הבאה לימודים בכל בריטניה עולים כ£9000 לשנה (כן כן, לא הוספתי איזה 0 בטעות) וזה מעבר לכך שלונדון בשנה וחצי האחרונות ניהייתה יקרה למדי (אזורים שפעם הייתי יושב בהם על בירה במחיר של חצי מתל אביב היום כבר השוו מחירים ואפילו עברו בלא מעט מקומות)

Ian321

New member
איפה אני יכול לעשות עוד בדיקה?

יש לך אתרים או מקורות כלשהם? או לפחות שמות של אתרים שאני אוכל ללכת ולחפש מידע?

Dassi Elber

New member
לגבי לימודים

האתר "יורם לימודים" הוא מועיל למדי להתחלה: http://yoram.walla.co.il/

בדיוק התקבלתי לדוקטורט בלונדון, ואשמח לייעץ לך לגבי נושאים ספציפיים יותר. אם תרשה לי להמליץ לך - אני לא חושבת שזה רעיון טוב להגיש בקשות ללימודים לאוניברסיטאות בלונדון רק כדי לגור שם. תהליך הקבלה הוא אינטנסיבי למדי, גם בתואר ראשון, והתחרות על המלגות חזקה. אני אף לא בטוחה שישנן מלגות מלאות לתואר ראשון לסטודנטים זרים, ואם כן, אז רק באוניברסיטאות מסוימות. כפי שנאמר כאן, אם אתה לא מקבל מלגה, שכ"ל הוא גבוהה עד מאוד. לכן, אני ממליצה לך קודם להחליט בינך לבין עצמך איזה תחום באמת מלהיב אותך ללמוד, ואז לבדוק אם יש אוניברסיטה בלונדון שבאמת חזקה בתחום זה.

אני מקווה שדברי לא מפחיתים בשום מידה מהתלהבותך, אני רק ממליצה לך קודם כל להתמקד.

רק להדגיש - הנסיעה עכשיו ללונדון היא אחד האירועים המרגשים ביותר בחיים שלי. אולם עברתי תהליך ארוך של התלבטויות ובדיקת אוניברסיטאות בטרם הגעתי לנקודה זו.

למעלה