מעבר ללונדון

מיקי131

New member
מעבר ללונדון

בעלי, ביתי בת 4 חודשים ואני טסים ללונדון לשנה. בעלי הולך להיות שם באוניברסיטה, לא ממש סטודנט ולא עובד, זה שיתוף פעולה אקדמי מטעם עצמינו. יש לי מספר שאלות על החיים בלונדון, אודה על תשובותיכם... מצאנו דירה בגולדרס גרין (חבר של חבר של חבר של חבר...) 1. אנחנו נכנסים עם ויזה שנקראת Academic Visitor השאלנ הם קבלת ויזה נותן את האפשרות לקבלת שירות מה NHS או שחייבים ביטוח בריאות פרטי? בעיקר לגבי התינוקת... 2. המלצה לגבי חברת טלפונים נייחים וניידים 3. המלצה ופרטים לגבי חשבון בנק שצריך לפתוח תודה מראש...

TrigATUSA

New member
קצת תשובות

1. כל מי ששוהה חוקית (טוב, נו, גם מי שלא חוקי) יכול לקבל שירותי בריאות חינם מ NHS באתר של NHS.GOV.UK את צריכה לחפש מרפאה הקרובה למקום מגורייך, וללכת להירשם אצלם 2. ברשת החנויות CARPHONE WAREHOUSE אפשר למצוא חוברת שמשווה את המחירים של חברות רבות ותוכלו לבחור את התוכנית שהכי מתאימה לכם בשלב ראשון כדי לקחת (בחינם) SIM עם תוכנית של PAY AS YOU GO עד שתחליטו אם אתם רוצים להתחייב בחוזה לתקופה ארוכה עם חברה כזו או אחרת

eyshap

New member
חשבון בנק

כדי לפתוח חשבון בנק באנגליה אתם צריכים שתהיה לכם כתובת מוכחת, אמרת שאתם שוכרים דירה בגולדרס, קחי את החוזה (ואם יהיה לכם איזשהו חשבון כמו ארנונה או גז או חשמל על שמכם) אל איזה סניף בנק שתרצי, וכך תוכלי לפתוח חשבון בנק רגיל (מנסיוני לחיי היומיום כולם אותו דבר). אם אין לך הוכחת כתובת, את יכולה לנסות לפתוח חשבון פספורט ב- hsbc באמצעות הכתובת הישראלית שלך. הוא תקף לשנה, ואחריה אני מניח שכבר תהיה לכם כתובת מסודרת

למעלה