מעבר לטיובלס ..

Whisky Bar

New member
מעבר לטיובלס ..

שלום , לאחר שבוע שבו נאלצתי להחליף 4 פנימיות שנפלו חלל לסנייק בייטס . החלטתי לעבור ל tubeless . גלשתי בפורום זה , ובאחרים והבנתי שהפתרון הטוב ביותר (והזול ביותר ) המוצע לי . הוא קניית צמיג tubless וערכת שידרוג . החישוק שברשותי הוא לא מותאם ל tubless , אבל הבנתי שזה לא בעיה גדולה , במידה ואני קונה צמיג מתאים וערכה . החישוק שברשותי הוא של alexrims dp 20 והצמיג שברצוני לקנות הוא Kenda Nevegal 26 X 2.35 Kevlar UST האם הם יתאימו זה לזה ולמשימה של זריקת הפנימית ? בנוסף , הערכה שאני מעוניין לקנות היא ערכת הטיובלס של סטאן לחישוקי "29 - האם היא תתאים לחישוקים שלי ? תודה .

etal2

New member
לא תתאים

אישית אני חושב שטיובלס ביתי כלומר שימוש בפנימית "20 או "24 חתוכה בתוספת חומר זה פתרון יותר טוב ויותר זול מערכות ההסבה למיניהן. בכל מקרה החישוקים שלך הם "26 ולכן ערכת הסבה לחישוקי "29 לא תתאים לך. הנה מאמר המסביר כיצד להכין טיובלס ביתי שכזה.

Whisky Bar

New member
תודה על התשובה ,

לאחר שקראתי את ההודעה , באמת שמתי לב שרשום שהחישוק הוא ''26 . פשוט , עד שלא אמרת לי , לא קישרתי בין הדברים . אז לפחות אני בטוח עכשיו שהצמיג יתאים לאופניים . בקשר לערכה , ראיתי כמה הודעות על חברה שניסו להתקין את הערכה הביתית , ופשוט נתקעו ולא הצליחו . לכן , אני מעדיף לקנות את הערכה המוכנה . ראיתי שניתן לקנות את הערכה לחישוקים של ''26 , ונראה לי שזה מה שאני אעשה בסוף . בהנחה שבאמת ניתן לקנות את הערכה . חג שמח

danGlus

New member
אתה גם לא חייב צמיג טיובלס

רוב הצמיגים הרגילים עובדים יופי עם הערכה וחומר האטימה. מה שכן אם אתה רוצה Nevgal אז לך על גרסת UST (פשוט כי צמיגי קנדה הרגילים לא מגיבים כ"כ טוב לחומר האטימה). לגבי ערכה בייתית מול קנויה - פעם הייתי חסיד נאמן של הבייתית כי היא אפשרה לעבוד עם ונטיל שרדר. היום אפשר לקנות פסים קנויים עם שרדר.

היתרון של ערכה קנויה

הוא בפסי האטימה פנימית חתוכה הינה חד פעמית - בפסי אטימה ניתן להשתמש מספר פעמים אני אישית אוהב את פסי האטימה של גו' בגלל פית השרדר (עבה יותר)

למעלה