מעבר לוושינגטון

spheonx

New member
מעבר לוושינגטון

אהלן לכולם,

לקראת מעבר לוושינגטון DC שניה לפני חתימת חוזה, מנסה להבין כמה באמת יישאר לי מהמשכורת ברוטו, ובכלל להבין את עלות המחיה
אשמח לכל מידע על האיזור, וארה"ב בכלל...

א. שכירות ודירה - האם מישהו מתמצא במחירים ויכול לשפוך קצת אור על העניין? אני רווק, זקוק לדירת חדר\סטודיו, באילו איזורים כדאי לחפש? מהם האיזורים הפחות טובים? (שלא אפול על שכונה כמו נווה שאנן, רק כי היא בתל אביב) - האם נהוג למצוא דירות דרך האינטרנט או שבכל מקרה אני חייב לפנות למתווך? (הבנתי שהם גובים לא מעט כסף שם)
ב. האם יש מחשבון לחישוב כמה ישאר לי נטו מהמשכורת? (גם חישוב קרוב יעזור, לא חייב להיות מדויק)
ג. עלויות מחיה שם... (בגדול, כמה יקר שם הקוטג', חלב, לחם וכו')

תודה מראש!

spheonx

New member
תודה על התגובה

pennsylvenya ave
מסתבר שהמשרדים לא רחוקים כלכך מאובמה

ולא, אין כוונה להחזיק רכב, (האם יש צורך בתוך העיר?)

אז ככה

דופונט- איזור צעיר נחמד
אדמס מורגן- כנל
הרחובות שצמודים לג׳ורג׳ וושינגטון יוניברסיטי
זה בהנחה שהעבודה היא לא בצד המאוד מזרחי של פנסילבניה. יש שמועות שאיזור הקפיטול גם נחמד אבל אני פחות מכירה.
מכל האזורים האלה תוכל גם להגיע ב bike share. מעבירים כרטיס אשראי, עולים על אופניים ויורדים בעבודה. מאוד פופולרי בעיר.
עוד אופציה רחוקה יותר אבל חביבה זה העיירות ארלינגטון או אולד טאון אלכסנדריה בוורג׳יניה. אם אתה מחפש ישראלים יש בנייה חדשה של דירות קטנות ברוקוויל. יש טאון סנטר נחמד עם מסעדות וכו אבל זה לא כמו בדי סי. מצד שני תוכל להגיע לפיתה האט...
אין לי מושג לגבי מחירי שכירות. על השאר אנסה לענות מאוחר יותר.

עוד קצת

לדעתי תהיה חייב להיעזר במתווך או בעזרה של מקום העבודה. תהיה לך בעייה לא פשוטה להשכיר דירה בלי קרדיט היסטורי. אתה מגיע ברילוקיישן מחברה ישראלית? אם כן אז אולי יתנו לך ייעוץ. בכל מקרה אני מציעה שתשאל גם בפורום עוברים לארהב.

spheonx

New member
...

שלילי, מגיע לעבוד שם בחברה בלי סניף ישראלי.

אשאל גם בפורום כפי שהצעת
תודה!

itaym02

New member
בתוך DC יקר בטרוף בפרברים די כייף

רוב הישראלים גרים בrockville/bethesda יש מטרו יחסית נוח downtown (עד 40 דקות, שב תקרא ספר, תסתכל על בחורות....)
טם משכואת של $4000 נטו בחודש אתה תסתדר יפה.
זה בהנחה שהמעביד מסבסד לך את הביטוח בריאות, ואתה רוצה מאוד שיהיה לך ביטוח בריאות!

יוצא שאתה צריך, בערך, ברוטו של $5500 או $67k לשנה.

אם תחיה בדחק, כמו הצעירים שיש לי בעבודה, אפשר גם עם הרבה פחות.

למעלה