מעבר להונג קונג

סיומין99

New member
מעבר להונג קונג

שלום לכולם , אני כנראה לקראת מעבר להונג קונג(עבודה - חייב להחליט אירופה או הונג קונג) ואני מחפש מידע על החיים שם מבחינה פיננסית - שכ"ד הוצאת חודשיות , איזורים טובים ולא כל כך יקרים לגור בהם מחוץ לאי הונג קונג. כי שמעתי שבאי שכ"ד זה טירוף......! אני לא טס עם בת זוג או עם ילדים , אני רווק וטס לבד אז ההוצאות הם ליחיד. איך הקהילה יהודית\ישראלית שם ?? ובכלל החיים בהונג קונג ? (כשלעצמו זה נשמע די מגניב....) תודה :)

ליהי 48

New member
לצעירים - הונג קונג היא חוויה!

עבודה שתעביר אותך הנה בודאי תממן לך את ההעברה ואת ההוצאות ככלל הונג קונג אינה זולה אך נוח לחיות בה ולצעירים זו חוויה מיוחדת יש בהונג קונג הרבה זרים שאינם ישראלים וכ1500 משפחות ישראלים ויהודים שכ"ד תיקח בחשבון כאלפיים דולר אמריקאי פלוס מינוס ושאר ההוצאות דומות לישראל לדעתי זאת במידה ואתה לא מתפנק במיוחד בהצלחה, ליהי

עצור!!!!../images/Emo18.gif

לפי מה שהוא כתב, נראה לי שהוא עובד אל על, כך שכל מה שכתבת לא רלוונטי עבורו. אל על ישלמו על הטיסה וזה בערך הכל. טווח השכר דירה שמדובר בו, 600-800 דולר כי 2000 זה +- מה שהוא יקבל. אם אני טועה אנא קבל התנצלותי. לגבי תשובות, יש בטאג ליינס המון מידע שהעליתי על הונג קונג, תסתכל שם, ואם יש לך שאלות נוספות, אתה מוזמן לשאול פה.

סיומין99

New member
נכון מאוד

שלום לך עבוד, אני אכן עובד אל על ואני מחפש אינפורמציה לגבי הונג מכל המשתמע , ואם יש לך אינפורמציה לחלוק אני ישמח מאוד לקבל , עלויות של שכ"ד, החיים שם וכו'. תודה

יש לי המון אינפורמציה.

ואני אשמח לחלוק אותך איתה. אנא הזז סמן העכבר, מצא את הטאג ליינס, מצא את השירשור שמדבר על הונג קונג, וקרא אותו. חוץ מזה יש המון מידע בפורום, אם תריץ חיפוש, אני בטוח שתמצא חלק ממנו. השקעתי המון זמן ורצון טוב לכתוב את זה, אני ממש לא הולך לעשות את זה שוב במיוחד עבורך. יש לך שאלות שהן מעבר לזה? אני אשמח לענות. אני שמח לעזור, לענות, ולתת כמה שיותר מידע, אך האם לדעתך אני צריך להשקיע שעה מזמני בלכתוב משהו מההתחלה, כדי שלך יהיה יותר נוח, כאשר אתה יכול להשקיע 5 דקות מזמנך בלחפש ולקרוא את מה שכבר נכתב?

סיומין99

New member
הבנתי אותך

בסדר הבנתי אותך אתה לא צריך לחזור על זה פעמיים. !!!!!!!!!! היית יכול לסכם במשפט אחד סתם הרסת.............

קודם כל ברוך הבא לאיזורנו

במידה ותחליט להגיע. אני סיכמתי את זה במשפט אחד בהודעה הראשונה שלי, ונראה לי שזה לא הובן, אז הבהרתי את זה יותר טוב. אני מתנצל שהרסתי. בנגקוק, מה יהיה? גם כשעוזרים זה לא טוב?

IndianaJones

New member
עבוד :)

לא הרסת ולא בטיח :) להיפך . זה קורה תמיד כשחדשים שמגיעים לפורום שואלים על דברים שכבר דובר עליהם ,בכל פורום ... אני למשל ,בזכות מה שכתבת סוףסוף הבנתי מה זה הטאגליינס האלה , וקראתי את השרשור הארוך והמפורט שלך על הונגקונג. קראתי ונהיניתי .

תודה

ברור לי שלא הרסתי. כשטיילתי בקנדה הייתי באחלה B&B. בספר האורחים כתבה אחת המשפחות הישראליות, והכל מלא תלונות. זה לא בסדר, וזה לא בסדר, וההוא לא בסדר, ולא הייתה שם מחמאה אחת. בעלת הB&B לקחה את זה קצת קשה, וענתה לביקורת, אך נראה לי שהיא לא ממש הבינה מאיפה זה בא לה. מישהו הוסיף לה בצד, עזבי אותך ישראלים תמיד מתלוננים... אז לא כולם, אבל באמת יש נטיה להתלונן , ולא לפרגן. השקעתי המון בשירשור ההוא, כדי לתת את כל המידע בצורה מרוכזת, כי כל פעם יש קצת, ואחת המחשבות מאחורי זה הייתה שאני לא אצטרך לעשות את זה שוב.ביקשתי ממי שיודע שיוסיף מידע ויתקן. אבל גם זה לא מספיק טוב (אפילו תודה הבחור לא אמר - לא מפרגנים כבר אמרתי?) לא סתם קראתי לבנגקוק, הרי גם לו היה השבוע תקל עם קורא נלהב. משום מה זה מובן מאליו שאני יושב וקורא הודעות של אנשים ועונה להם. מתסכל. תודה על הפירגון אינדיאנה, קבל בחזרה על היכולת לפרגן.

IndianaJones

New member
ושוב,אחלה שרשור

הייתי בהונגקונג כמה פעמים,אפילו גרתי שם תקופה לפני כמה שנים וממש נהיניתי מהשרשור. כן בשבוע שעבר,ראיתי את השרשור שאלות לבן שגם את השרשורים שלו אני נהנה מאוד לקרוא . נ.ב. תאמין לי שאפילו לפרגן קשה כאן ... כתבתי תגובה והיא לא נשלחה,ולא נשלחה ושוב לא נשלחה. בכלל הפורום וכל מערכת תפוז ירדה מהאוויר... רק אחרי המון שעות כשהיא שוב עלתה לאוויר ראיתי שהם השאירו הודעה שהפורומים ירדו מהאוויר לרגל שיפוצים. אצלם בארץ היה לילה אבל אצלנו בוקר :)

Benkok

New member
עזוב...אין טעם להתחיל אפילו...

שים לב שאחרי שכבר ענינו לחצוף ההוא, אפילו תגובה לא קיבלנו... אנשים זה דרעק...תאמין לי...

IndianaJones

New member
:)

אני רואה שאתה מכיר את הסרט ההוא בע"פ :))) (חמאה שוויצרית אקס קלאס פרימה)

למעלה