מעבר להולנד

smaak

New member
יש לי בבית

מעמד דיסקים שמוקדש בערך רק לכל הפרוייקטים שהוא התעסק איתם. ויש לי כרטיסים להופעה של פיית' בעוד שלושה שבועות בצרפת ליד מץ. אבל אני לא יכולה ללכת לצערי הרב, וזה מסתמן כסיבוב האחרון בהחלט שלהם. אם בא לך אני יכולה לשלוח לך את הכרטיסים..

דווקא את פאנטומאס פחות אהבתי. אבל טומאהוק מעולים, גם פיפינג טום חביב מאוד ולאווג' פרוייקט מעולה. מיסטר באנגל ואפילו פסקולים לכל מיני סרטים נידחים שהוא הלחין.
וגם הסרט היחיד שהוא השתתף בו.
ותמונות במשרד הביתי.

נראה לי שהגיע הזמן שאתבגר.

FalseFlat

New member
וואו תודה על ההצעה

הייתי בכיף מוכר את הנשמה שלי בשביל הכרטיסים
אבל הנשמה שלי מושכרת לאלוהי האדריכלות (פרוייקט גמר)...
סקייפ ?

smaak

New member
בנוגע למה שכתבת

יש כאן גולשים שנמצאים זמן ניכר בהולנד.

אף אחד לא אומר שאי אפשר במאת האחוזים. מצד שני, לומר שזו לא בעיה וכמה זה קל, זה לא בסדר. בשום מקום לא קל היום למצוא עבודה, כשאתה מכוון למשהו ספציפי ולא סתם רוצה כסף בשביל לשלם את החשבונות (וגם אז, בעבודות כאלה יעדיפו מקומיים על פני מהגר). לא מדובר כאן במישהו אחרי צבא שרוצה לראות את העולם. מדובר בגולש שעבר כברת דרך ויש לו השכלה וכישורים ורצון לעבוד בתחום מסויים.
לכן, כדי להגדיל את הסיכויים כמה שיותר, כדאי לעשות עבודת שטח טובה לפני הכל, וזו תמצית רוב העיצות שהוא קיבל כאן.

הנחרצות אינה במקום במקרה הזה. ניסיון של אדם אחד לא משליך על הכלל.

מעבר לזה, יש דברים שקרו כאן והם לא מגיעים מחלל ריק. יש לכך סיבה. לא אכתוב על כך שוב בעניין כי זה מתיש, אבל בשורה התחתונה, זה המצב.. אני לא מקנאה בחנה מצד אחד על האש שהיא סופגת, מצד שני, יש לה גם אחריות בעניין..

אל תתאפק לכתוב, חבל, אם יש לך מה לתרום, תתרום..

numkimhi

New member
אווו סוף סוף מישהו אומר משהו נכון!

אני כבר המון זמן אומרת את זה אבל אף אחד לא מקשיב לי,
אני בעדך! להירגע לפני שמגיבים!

מאסטריכט אכן יפהפיה

ראיתי פוסט תיירותי.

מודה שנתקלתי בבלוג של ג׳ול בעבר, לאו דווקא בהקשר של הפורום הזה (לא זכור לי פוסט פרי עטה בפורום הזה. היא עדיין בהולנד? עזבו את איזור אמסטרדם?) האם היא עונה לקטגוריית ההייטקיסטים?

היא בהחלט כותבת מקסים והבלוג שלה בהחלט משובב (גם הפוסטים הפחות עליזים בו) בין זה ובין עבודה לבעל תואר שלישי (מה זה תואר שלישי?)בהייטק/טכנולוגיה בדרום הולנד המרחק עצום.

חנהר

New member
תיקון קטן

מישהו שממשיך לתואר שני בתחום בו התחיל תואר ראשון וכבר יש לו תואר ראשון בתחום אחר.

נראה לי הכי טוב שתשאלי אותו.

ז״א שאם מישהו בעל תואר בכלכלה ומנהל

ותואר ברפואה אלטרנטיבית הוא בעצם בעל תואר שני?

יש הבדל בין ״שלושה תארים״ ובין ״תואר שלישי״. הבדל של שמיים וארץ לפעמים....

הנסיון שלי הוא מהיכרות עם שוק החברות הבינלאומיות בהולנד בתחום ה״טכנולוגיות עתירות ידע״. מעבר לעובדה שהחברות האלה מחזיקות בהולנד בעיקר מרכזי מסחר, אחסון ושינוע ופחות מרכזי פיתוח, מחקר, שירות וייצור - הן תמיד יעדיפו לעשות רילוקיישן למי שכבר יש לו אשרת עבודה באירופה. אם הם יעשו רילוקיישן למישהו שצריך לדאוג עבורו לאשרת שהיה ועבודה - זה יהיה, ברוב הכמעט מוחלט של המקרים, מישהו שכבר מועסק בחברה במדינת המקור, והוכיח את עצמו כבעל כישורים בלעדיים לנהל או להקים את הסניף ההולנדי של אותה חברה. בדרך כלל אלה רילוקיישנים זמניים מוגדרי זמן.

זה כאמור, לגבי המקרה הספציפי של עבודה באנגלית... לא יודעת מה המצב בתחום בגרמניה או בלגיה, אבל אני יכולה רק לנחש, על סמך נסיוני הדל בן 13 שנים כמעט של עבודה בחברות בינלאומיות בתחום ההייטק והטכנולוגיה, אותו הדבר כמו בהולנד...

אני יודעת...

בדיוק סיימתי לצבוע ציפרניי באדום לוהט וזה מה זה בא עלי יופי!

smaak

New member
אדום גרושות?

בביקור הבא אני רוצה פדיקור, עם מים והכל. מעצבנים אותי כאן שלא טובלים את הרגליים.

TatyBar

New member

פספסתי פרק שלם מחיי!!
לו רק הייתי יודעת שיש כזה אדום גרושות!
אולי הייתי מצליחה להגיע לבת ים ! ולא לווייספ!!!

אדום גרושות זה בבהונות, לא?

בכל מקרה - כן. כזה אדום - צבע יסוד מתפרץ! אולי מחר אחליף לכחול. נראה איך יהיה המצברוח

אני שוקלת רכישת אמבטיית שעווה לספא מושלם. אז בכלל יהיה שווה!

אגב טאטי - ייתכן ובקרוב אסע לאלמירה לביקור באיזה מרכז סיטונאי - תרצי להצטרף? את די בדרך

TatyBar

New member
say when

בגדול - בבקרים אני פנויה, כשהבנות בביה"ס.
אני חושבת שהייתי פעם באלמירה.
במרכז.
יש שם מסעדת המבורגרים ט ע י מ ה !!! BBQ משהו כזה. ממש במרכז, מול אלברט היין. זוכרת את המסעדה!

למעלה