מעבר להגות - צריך גם להנות קצת...

מעבר להגות - צריך גם להנות קצת... ../images/Emo6.gif

וזה נראה לי תפקיד חשוב של מנהלת פורום לא פחות מכל תפקיד אחר... אז תקראו את זה

אמיר.

New member
בית יוצר אחד...

הבטאון הזה (כפי שמעידה הכתבה) הוא ממוצא יאפי, תל אביבי, חילוני.. מערבי. אופס..... כמו כל העיתונות הצהובה והבטאונים הקלוקלים הרבים המציפים את דוכני העיתונים, אני מקווה שזה לא יגיע לסלון שלנו. אמיר. (מה רע בנשונל ג´יאוגרפיק ועתמול ???)

ועוד בקשר ל"בלייזר"

מימשתי שובר שקיבלתי מויזה לאומי לקנייה בסך 180 ש"ח בסטימצקי וכמתנה קיבלתי את "בלייזר". שאלתי אם זה משנה שאני לא גבר ואמרו לי שלא. האם זה פמיניזם (החנות לא חושבת שמיני הביולוגי צריך להגביל את ההתעניינות שלי) או אפליה (לא חשבו להכין אלטרנטיבה)? בכל מקרה, הבטאון הזה משעמם, חלקים ממנו מזעזעים (כמו הדרישה מנשים לא להנעל על הרעיון שמגיע להן להגיע לאורגזמה) והיו רק שתי כתבות שחשבתי שהיו מענינות (אחת על מייקל ג´ורדן והשניה אני לא זוכרת). מי מכם שיצא לו להיתקל בבטאון הזה, מה דעתכם?

Boojie

New member
אה, הרעיון ש"לא חייבים להגיע

לאורגזמה" הוא דווקא בסדר. כל עוד הוא חל במידה שווה גם על הגבר. בסך הכל, הבדלים בדחף המיני (ואלה לא חייבים להיות הבדלים גלובליים, גם הבדלים בזמן זה או אחר קיימים) הם דבר נורמלי, ואין שום סיבה שזוג לא ירשה לעצמו מדי פעם יחסי מין שאחד הצדדים לא גומר. הבעייה היא שעם מרבית הגברים, הרעיון שהם יקיימו יחסי מין בלי לגמור נראה להם כמו חילול הקודש בתור מינימום. ואחר כך הם לא מבינים מה פתאום אנחנו עומדות על "זכותנו לאורגזמה"...

wasaby

New member
למעשה נראה לי

כי לנשים יש בכל ארוע בודד של יחסי מין יותר פוטנציאל אורגזמטי ולכן התחשבנות של אחד תמורת אחד היא בהחלט לרעת האישה. עד היום נתקלתי רק בגברים שהתעקשו על התחשבנות כזאת, אבל יתכן שזה בגלל שאני לא נמשכת לנשים.

Boojie

New member
התחשבנות?

אני לא חושבת שיצא לי להכיר אפילו גבר אחד שעסק בהתחשבנות כזו. למה כל הזמן אני מקבלת הרגשה שהגברים שאני מכירה והגברים שאחרים מכירים הם מין שונה??? זו אני, או שאולי הגברים בשכונה שלי אחרים? (לא, לא מגלה מאיזו שכונה אני. השתגעתם? אז כולם ירצו!)

אני יכולה להבין איך כל שטות גברית

שובניסטית או אווילית מיוחסת ישר ליאפים התל אביבים ? תחשוב על זה אורי, אני יאפית תל אביבית וכנ´ל הגברים שסובבים אותי (במקור, לפני שעברתי לרעננה). נראה לך שזו הפקה שלנו - או שנורא קל ליצור קוטביות כזו אז יאללה, הולכים על זה. אני מייחסת את העניין דוקא לכלל הגבריחם רגע לפני שמתייחסת ל"תוצרי תרבות (יאפית או אחרת)". גברים משווים אורך בכל תרבות, למשל...

אמיר.

New member
´כל ´ תרבות ????

אני מכיר לפחת תרבות אחת הנקיה מהשוואות אורך...... -------------- בקשר ליחוס כל שטות.. אולי מפני שכל כך הרבה שטויות באות משם ? -------- נ"ב מעולם לא נתקלתי באדם שמודה שהוא ´יאפי´....

ואני לא נתקלתי מעולם באדם שמודה

על עצמו שהוא פאקיר הודי. אז מה, אין כאלה ?
ובעניין הראשון - דייק נא - אין תרבות גברית שנקיה מהשוואות אורך, אולי יש משפחה או סביבה מצומצמת סביב ביתך שנקיה ואולי לא את הכל אתה יודע....

aaa123

Member
אני אכן לא את הכל יודע

בכל מקרה הייתי נזהר מהכללות בנוסח "אין תרבות גברית..." כי יתכן למשל שיש איזה שהיא מדינה באפריקה שאין בה השוואות אורך אצל גברים(אינני קובע שיש ,ואני פשוט לא יודע). לא ברורה לי ההגדרה של תרבות גברית ,ומה בדיוק גודל הסביבה הנדרש כדי שזה יוגדר כתרבות גברית ,ולא כמנהג הנהוג בסביבה קטנה אבל אני מניח שמדינה שלמה לא נחשבת כסביבה קטנה ,ומכיון שאינני יודע את המצב בכל מדינה הייתי נזהר מהכללות.

אמיר.

New member
בהחלט לא יודע הכל....

אבל אני מניח (תקני אתי אם אני טועה) שאנימכיר את התרבות הדתית יותר טוב ממך....

Boojie

New member
אפשר לשאול את שניכם מה זה משנה?

אני חושבת שנתקעתם על נושא קצת לא רלוונטי. זה באמת לא משנה אם בתרבות הדתית מקובלת השוואת אורך איבר המין או לא מקובלת. אין בה כל דבר רע כשבני נוער עוסקים בה - סתם חלק מהשלב של גילוי הגוף. זה פשוט לא משנה אם זה קורה בחברה הדתית או לא קורה בחברה הדתית - מן הסתם בחברה הדתית לבני נוער יש את הדרך שלהם לגלות את גופם. אני לא חושבת שכתבות מהסוג הזה מייצגות את התרבות ה"יאפית" והתל אביבית, אני חושבת שהן מייצגות את תרבות הפיקנטריה, זו שמחפשת למכור את מוצריה באמצעות שטויות פיקנטיות. התרבות הזו לא ייחודית לחלק מסוים של המדינה.

אני חולקת עליך בוג´י.

עיסוק מתמיד בגודלם של אברי אדם, לא מצביע על גילוי גוף, אלא בהתעסקות בטפל. גם החברה הנשית העוסקת בגודל אברי האשה, מתעסקת בטפך ולא בעיקר. הדירוג המתמיד של מי יותר יפה, מי יותר רזה, מי יותר שטוחה, מטריד אותי מאוד. כך גם יטריד אותי לו יוודע לי שגם לתחום בתי הספר לבנים בחינוך הדתי, חדרה התופעה של השוואת אברי המין הגבריים. מה זה חשוב בכלל לאדם? במה זה תורם לו? למה צריך להתעסק בזה? שנה טובה וכתיבה וחתימה טובה.

Boojie

New member
למה עיסוק מתמיד?

כל הילדים ובני הנוער מתעניינים לגלות את השינויים בגופם. בשלב מסוים מתעוררת בילדים סקרנות כלפי אברי גופם האינטימיים ביותר, ואם לא מעוותים את התפיסה שלהם בשלב הזה, הם יצאו מהסקרנות הזו אחרי כמה שנים, עם תפיסה טובה יותר של הגוף שלהם, ובלי צורך לחזור על ההשוואות האלה לאין סוף. כשזה ממשיך להיות הדבר שמטריד את אותו אדם בלי הפסקה, גם בשנות בגרותו - אז זו כבר בעייה. ומה זה חשוב לאדם? אני ארשה לעצמי לתת פה את דעתי הפרטית - כן, הגודל כן משפיע, כן, אברי מין גדולים יותר (עד גבול מסוים) עוזרים לקיים יחסי מין טוב יותר. ככה זה בחיים, מה לעשות. אז אין פלא שזה חשוב לאותם גברים, שחשוב להם להיות מאהבים טובים. חבל רק שהם לא משקיעים את אותה כמות של מחשבה בתשומת לב לבת זוגם, היה הולך להם הרבה יותר טוב.

טל קר

New member
שמע מאמיל´ה, כאן לא נהוג לפנות

בל´ה או צ´וק לאנשים זרים בכלל ושמביעים מכך מורת רוח בפרט. אז אחרי שידעתי אותך כרגע, שחנה היא לא חנה´לה ואני לא טלצ´וק, אני מזהירה אותך שפניות מזלזלות עתידיות תמחקנה. תודה.

למעלה