מעבר לדנמרק

ReginaPolak

New member
מעבר לדנמרק

שלום לכן/ם

אני מעוניינת להגר לקופנהגן.

במקצועי אני מטפלת בהבעה ויצירה, מנוסה מאד, מומחית בנפגעות/י תקיפה מינית. יש לי M.A. קליני מאוניברסיטה ישראלית.
לאחרונה, לומדת באינטנסיביות דנית ובן זוגי דני.
כמו כן, אני מעוניינת ללמוד פסיכותרפיה בדנמרק.

שאלותיי הן: 1. האם ישנה דרישה למקצוע שיש לי?
2. היכן אוכל לברר לגבי חוקי הגירה?
3. היכן מומלץ ללמוד פסיכותרפיה בדנמרק?

תודה על כל מענה,
רגינה

forglemmigej

New member
Velkommen

מספר תשובות לפני שאת מתענינת בהכרה בתואר שלך, קודם כל הפרטים להגירה נמצאים פה :[URL]https://www.nyidanmark.dk/en-us/coming_to_dk/familyreunification/spouses/[/URL]
דבר שני, דרישות ההגירה קשות מאד היום, נתחיל מזה שבן זוגך צריך להפקיד במשרד ההגירה 50000 קרונה כדי לא ליפול למעמסה על שרותי הרווחה, דבר שני ,את צריכה לעשות קורס שפה ואינטגרציה של שלוש שנים שהוא ממש קשה זה לא כמו ללמוד באיזה קורס אונליין שרובם חרטא לדעתי, בבית הספר עליך לעשות opgave (משימות) שבועיות ברמה של לימודי דוקטורט ...באם עברת בהצלחה את המכשול הזה תוכלי ללמוד באוניברסיטה , ממש לא דקה לפני , את צריכה לעבוד לפחות ארבע שנים לפני שיתנו לך אישור שהיה קבוע ,האפשרויות לעבודה קלושות ביותר ורובם עובדים בעבודות ניקיון שלא דורשות רמה שפתית גבוהה אם בכלל, את כמובן יכולה לנסות לשלוח אפליקציות למקומות שונים עם הרזומה שלך אבל הסיכוי שיקבלו אותך נמוך, עבודה במקצוע שלך דורשת רמה שפתית גבוהה ביותר והיא כאמור נרכשת רק לאחר מספר שנים, עוד דבר ,אפשר לנסות לבקש איחוד משפחה בלי נישואים אבל הסיכוי שתקבלי אותו קטן מאחר וצריך לחיות ביחד תחת קורת גג אחד שנתיים דבר שהוא בלתי אפשרי כי אפשר לשהות בדנמרק רק שלושה חודשים לפי חוקי שנגן, הרבה אנשים מתחתנים לשם כך ואז אפשר לקבל את האישור, האם בן זוגך מוכן להתחתן ולזרז את ההליך, אחרת הייתי מציעה לפנות לעוכרי דינאק שמומחים להגירה ומכירים את פיתולי החוק ואיך אפשר בכל זאת להגיע , לדעתי הם יציעו לך להתחתן, גם אם מתחתנים זה לא הכי פשוט כי יש דרישות כלכליות נוקשות ביותר, קיצר דנמרק היא אחת המדינות הקשות ביותר בעולם להגירה היום.

forglemmigej

New member
זה לא תמיד היה ככה

הגיעו כל מיני אנשים שניצלו את מערכת הרווחה הנדיבה ולא תרמו כלום לכן זה הוקשח, גם באמריקה רוצים לבטל את הגרלת הגרין קארד בגלל פעולת הטרור האחרונה..
באופן כללי הכוונה היא שמי שרוצה להשתלב חייב לדעת את השפה והערכים של המדינה, הוא צריך להתאים את עצמו אליה ולא ההפך.

אספרסו2

New member
בינתיים היא משמשת כשרותים ציבוריים

של ציבור פרזיטים ממזרח אירופה והמזרח התיכון שמנצל את המערכת הסוציאלית שלה ומשתין עליה בקשת.

forglemmigej

New member
דוקא בשכנה מצפון המזרח אירופאים עובדים קשה

הם כמו הGæstearbejder מטורקיה בשנות הששים, ההבדל שאת המהגרי העבודה הקודמים הזמינו ואלו הזמינו את עצמם, הם מביאים את כל המשפחה בלי לקחת בחשבון את כל ההשלכות , אני לא אכנס לביקורתיות עליהם כי גם אני מהגרת בעצמי ועוד מהמזרח התיכון המטורלל אבל מה שנצפה בזמן האחרון הוא שצריך לשלם למשל בתחנת דלק לפני שאתה ממלא את הטנק כי הרבה ברחו בלי לשלם, כל משפחה חמישית מוציאה את הילדים מבתי ספר ציבוריים לפרטיים עקב ירידת רמת הלימודים, אני לא אומרת שלא צריך לשפר את רמת החיים לכל אחד ואחד ביקום , אבל איך אפשר להתקיים מSeason arbejde כשמשפחה של חמישה נפשות צריכה להתקיים מזה או מעבודות ניקיון.

diday

Member
אולי כי לגרמניה יש יחסי ציבור טובים ושם טוב.

אם לא הבנת את כוונתי אנסה להסביר.
יש לגרמניה שם טוב בהרבה מאד תחומים. השאלה למה?

מייד אין גרמני? כמו המעבר הלא מוצלח של מרצדס ממכניקה לאלקטרוניקה שלקח כמה שנים ומאות אלפי מכונית שלא שוות כלום? או סקנדל הדיזל? ועוד מאות דוגמאות

מדינת חוק? יש חוקים מעורפלים שאפילו ישראל לא הייתה עושה. אין ביטחון חוקתי.

קפדנות וכתוצאה ממנה תכנון קפדני? כמו שדה התעופה בברלין? או כמו מנהרת הרכבת שהתמוטטה לא מזמן? או האופרה של המבורג? או עוד מאות דוגמאות

מערכת בריאות מהטובות בעולם? נכון, אבל בחישוב של עלות מול תועלת, היא לא נראית טוב במיוחד.

יש עוד, אבל אפשר להסתפק בזה.

diday

Member
משעשע תדיר שלמהגרים מפריע שמאפשרים לאחרים להגר

לא רק את, גם מהגרים מוסלמים בגרמניה מתלוננים.

אספרסו2

New member
לא רק למהגרים זה מפריע

ואני לא מבין מדוע העובדה שאדם נולד בארץ אחרת צריכה להשפיע על הזכות להבעת דיעה בארץ מגוריו.

La Milagrosa

New member
המהגרים המוסלמים יכולים להיכנס לי לתחת

וכפי שבטח שמת לב, רק הם מפריעים לי;
כל השאר שיבואו בכיף.

La Milagrosa

New member
שנינות זה כמו יופי וגובה.

אי אפשר ללמוד את זה. או שיש או שאין. לך אין.
נסה/י שוב

diday

Member
מה לעשות לא כולם מוכשרים כמוך

מקווה שאצלך השנינות לא באה כפיצוי על היופי והגובה

La Milagrosa

New member
לי יש הכל.

גובה ממוצע, יופי ממוצע פלוס ושנינות. ישתבח שמו לעד. אין תלונות.
לך לעומת זאת, אני מקווה שיש קצת יופי כי שנינות כבר ברור שלא.

La Milagrosa

New member
לגבי שאלה 2: אך ורק בקונסוליה הדנית.

לגבי כל השאר אין לי מושג, אבל שיהיה לך בהצלחה רבה!

למעלה