inbalfeldman
New member
מעבר לדנמרק 2
שלום אני בחורה בת 30 המתגוררת בישראל בעלת אזרחות ישראלית בלבד.
בן זוגי בן 30 חי בדנמרק והוא דני בעל אזרחות דנית , עובד כמהנדס וגר בשכירות עם הכנסה קבועה .
בכוונתנו שאני יעבור לדנמרק וננישא .
יש לי מספר שאלות .
1. האם כדאי לנו להינשא בדנמרק או שנישואים במדינה אירופאית אחרת ישפיעו באיזשהי צורה על הזכויות שאני יוכל לקבל ?
2. הבנתי שמרגע שאנחנו נישאים אני זכאית לקבל ויזת תושב
מה הויזה הזאת בדיוק מקנה לי ? האם אני זכאית גם לשירותי בריאות ?
3. מה בנוסף עלי לעשות מעבר ללהינשא כדי לקבל ויזת תושב והאם עלי ללמוד את השפה כחובה ולעבור מבחנים נוספים ?
4. מהם בכלל החוקים כרגע דנמרק כשמדובר בנישואין בן דני לישראלית ? ואיך עושים את זה בכלל ? האם פשוט רק ניגשים לעיריה?
5. האם כדאי לי להתעיץ עם עורך דין שמתמחה בנושאים אלו ?
6. מהי ההכנסה שאמורה להיות לו כדי שיוכלו לקבל אותנו במחלקת ההגירה? והבנתי שגם יש איזה מס שהוא יצטרך לשלם מהו הסכום אם מישהו יודע ?
7. מהם המסמכים שעלי לקחת איתי כשאני טסה לשם במטרה להינשא ?
אשמח לשמוע תשובות....ותודה מראש על העזרה.
שלום אני בחורה בת 30 המתגוררת בישראל בעלת אזרחות ישראלית בלבד.
בן זוגי בן 30 חי בדנמרק והוא דני בעל אזרחות דנית , עובד כמהנדס וגר בשכירות עם הכנסה קבועה .
בכוונתנו שאני יעבור לדנמרק וננישא .
יש לי מספר שאלות .
1. האם כדאי לנו להינשא בדנמרק או שנישואים במדינה אירופאית אחרת ישפיעו באיזשהי צורה על הזכויות שאני יוכל לקבל ?
2. הבנתי שמרגע שאנחנו נישאים אני זכאית לקבל ויזת תושב
מה הויזה הזאת בדיוק מקנה לי ? האם אני זכאית גם לשירותי בריאות ?
3. מה בנוסף עלי לעשות מעבר ללהינשא כדי לקבל ויזת תושב והאם עלי ללמוד את השפה כחובה ולעבור מבחנים נוספים ?
4. מהם בכלל החוקים כרגע דנמרק כשמדובר בנישואין בן דני לישראלית ? ואיך עושים את זה בכלל ? האם פשוט רק ניגשים לעיריה?
5. האם כדאי לי להתעיץ עם עורך דין שמתמחה בנושאים אלו ?
6. מהי ההכנסה שאמורה להיות לו כדי שיוכלו לקבל אותנו במחלקת ההגירה? והבנתי שגם יש איזה מס שהוא יצטרך לשלם מהו הסכום אם מישהו יודע ?
7. מהם המסמכים שעלי לקחת איתי כשאני טסה לשם במטרה להינשא ?
אשמח לשמוע תשובות....ותודה מראש על העזרה.