מעבר לגרמניה

מעבר לגרמניה

אני בעל דרכון אירופאי, אני רוצה לעבור לגרמניה או לדנמרק השאלה שלי היא ואני מודה לאנשים מראש לאנשים שיענו לי, יש לי רשיון נהיגה עד 15 טון אם אני רוצה לעבוד בנהיגה האם עלי לעבור טסט ותיאוריה האם הרשיון שלי והוותק שלי נשארים כפי שהיו בארץ וכמה זמן לוקח לעבור את כל הבירוקטיה הזו, ועוד שאלה קטנה האם אני צריך להוכיח משהו מבחינה כספית או מכל בחינה אחרת
 

forglemmigej

New member
נהיגה בדנמרק

אתה צריך לעשות רישיון מעשי פלאס תאוריה בכל סוגי הרכבים ,הבחינות בדנית אז קח זאת בחשבון , הניסיון יכול לעזור כשתעשה ביטוח, לגבי קבלת מספר CPR (מספר אישי ,זה כמו מספר זהות בארץ) בקומון ,זה נעשה טריקי בשנים האחרונות לאזרחי האיחוד אתה צריך להראות שיש לך עבודה ,אחרת לא תקבל ובלי זה אי אפשר להסתדר, בנוסף רוב נהגי המשאיות מגיעים מפולין כי משלמים להם פחות.
 

pichinan

New member
ההמרה בגרמניה

היא רק לרשיון B (פלוס טרקטור קל וקטנוע). כל רשיון אחר מצריך לימודים ומבחן, ובכל מקרה רכב שמשמש אותך לעבודה מצריך רישיון בנפרד.
 
למעלה