מעבר לגרמניה

• פותח הנושא ela54
  • פורסם בתאריך

ela54

New member
מעבר לגרמניה

שלום רב...אני והבן זוג שלי רוצים לעבור לגור בברלין...קראנו הרבה התעניינו המון אבל זה לא עוזר... מהם השלבים הנכונים למעבר...? חשוב לציין שברצוני יהיה ללמוד שם ושל בן הזוג לעבוד שיש לו 2 תעודות מקצוע.!!!... תודה..

דבר ראשון,

יש לכם אזרחות אירופאית? יהיה הרבה יותר קל לקבל ויזת עבודה שם. אתה מדברים גרמנית? יהיה מאוד קשה להשתלב שם בלי לדעת את השפה, ובטח לקבל ויזה במידה ואין לכם אזרחות אירופאית. מה זה תעודות מקצוע? איזה מקצוע? יש לכם מספיק כסף למעבר [רמז צריך הרבה כסף]?

ela54

New member
דבר שני :)

תודה על התשובה... ל אין לנו אזרחות וגם שפה אבל הבנתי שיש קורסים של שפה אז זה לא בעיה...כסף יש..!.... המקצועות הן טכנאי חשמל בניין וטכנאי מיזוג אויר.! אבל איך אנחנו נשארים שם אחרי הקורסים? כי הקורס נותן לנו שהייה.! גם שמעתי שמועה שהאוניברסיטאות מקבלים אותך בלי בחינות העיקר שאני יסיים את הקורס של השפה...אבל זה לא נשמע לי הגיוני איך הם יכולים להשקיע בי עם אפילו בחינות לא עברתי!?

angelica1

New member
לא יודעת מה שמעת

אבל כדי להתקבל לאוניברסיטה בגרמניה אתה צריך תעודת בגרות מלאה ומתורגמת נוטריונית, ולעבור מבחן סף בגרמנית. כדי לעבור את המבחן הזה אתה צריך *לדעת* גרמנית -כתיבה, קריאה ודיבור ברמה מאד גבוהה. קח בחשבון השקעה של שנה-שנתיים רק כדי לעבור את המבחן הזה.

למעלה