מעבר לב"ש

מעבר לב"ש

נכון להיום אני גר בצפון. אני צריך לעבור לב"ש, איך מחפשים דירה ממרחק כזה? בנוסף, ידוע למישהו על שכונות טובות? תודה מראש.

NiR0S

New member
תלוי למה אתה עובר

אם בגלל האוניברסיטה אז שכונה ג' או ד' שם יש מעונות בשכירות זולה עם שותפים. אם לא קשור אז שכונה א' היא הכי מרכזית במידה ואין כלי רכב... אתה במרחק הליכה של מקסימום 10 דקות מכל מקום שתעלה על הדעת... קניון, בנק, בתי כנסת, מכללות, תחנה מרכזית, היכל התרבות, איצטדיון, סופר פארם, קיוסקים ועוד..... וטיפה פחות שכונה ב' אבל היא קטנה והם ממש צמודות השכונות... תעשה חיפוש ביד 2 שכירות 2 חדרים לא יעבור את ה- 1,900 - 2,000 אם זה דירה מושקעת ומאובזרת ואפילו פחות אם לא.

danap22

New member
שכונה ב' מומלצת ביותר

שכונה שקטה, מלאה סטודנטים, אחלה איזור! אם לא אז שכונה ג' סבירה ונחמדה בכל אופן... תאלץ להגיע יום אחד ולעשות סבב דירות... אין מנוס מזה :) בהצלחה

בגדול מסכימה

אם כי, יש רחובות בג' שלא הייתי מתקרבת אליהם ואילו רחובות בד' (או שנחשבים ד' משום מה..) שהייתי מעדיפה על ג'. אבל מסכימה שהאיזור הכי מועדף הוא שכונה ב' אם הקרבה לאוניברסיטה היא לא קריטית.

אם זה בשביל האוניברסיטה

לדעתי הקרבה הפיסית היא הכי משמעותית. אם אתה גר בצפון ותאלץ להשתמש הרבה גם ברכבת, אז ג'. והייתי מתמקדת ברחובות שקרובים לרכבת. אני אישית גרתי בד' ב3 דירות שונות, 2 מהן היו באיזור ה"בעייתי" (רחוב אלכסנדר ינאי לא רחוק ממרכז גילת) ואני אישית לא עברתי חוויות מפוקפקות אבל עם חוסר ביטחון של אנשים אני לא מתכוונת להתווכח, אלו באמת רחובות שבאופן יחסי יש בהם פחות סטודנטים. הדירה האחרונה שלי היתה בחלק השני של ד' (רחוב קלאוזנר), מאוד מאוד קרוב לאוניברסיטה ובאופן כללי איזור צעיר וסטודנטיאלי, שם הכי נהנתי. היו לי חברים שגרו בב', זו באמת נראית שכונה שקטה ונחמדה אבל קצת יותר רחוקה ואותי, העצלנית, זה קצת מבאס לצעוד יותר מ5 דקות

בתור שוכרת בב"ש.

לא הייתי ממליצה בכלל להתקרב לשכונה ג'. שזכתה בשנים האחרונות לשם יותר נוראי מד'. הרחוב היחידי שמומלץ לגור בו בג' הוא ווינגייט. וגם זה באזור הקרוב לבי"ח. (ואז יש מלא רעש אמבולנסים). בד'- אני ממליצה לגור ברחובות הראשיים. שכונה ב' מאוד מומלצת ואם זה לא למטרת האוני'. ויש לך ניידות. כל באר שבע פתוחה לפניך :)

למעלה