מעבר לבריטניה

מיכאל45

New member
מעבר לבריטניה

שלום אני בן 47, בעל אזרחות בריטית ושוקל מעבר לבריטניה, רצוי לאזור לונדון (אבל כל מקום סביר באנגליה בא בחשבון). כל חיי הבוגרים לא ביקרתי באנגליה ואין לי מושג איפה להתחיל לחפש עבודה, מגורים, מה הזכאויות שלי אם קיימות בכלל. אשמח לכל מידע מועיל בנושא אפשרות חיפוש עבודה ומגורים. המידע שאני זקוק לו במיוחד הוא בתחום המגורים - שכונות "לא ידידותיות" ליהודים/ישראלים (לדעת מאיפה להתרחק ולא לחפש בהן דיור) - שכונות סבירות למגורים. לא מקומות יקרים אלא סתם שכונות רגילות ורצוי מאד זולות (יחסית לאנגליה), עם תחבורה ציבורית טובה. בתחום העבודה -מקומות בהם כדאי לחפש עבודה כמו סוכנויות כ"א, השמה, אינטרנט (מלבד מונסטר) -מה השכר שאפשר לצפות לו במקצועי (איש מחשבים בעל ידע רחב במערכות הפעלה מיקרוסופטיות ואבטחת מידע) -הטבות מקובלות במקום עבודה סביר שהן מעבר למשכורת כמו השתתפות בנסיעות ביטוח ועוד אם בכלל יש. בתודה מראש על כל תשובה

noa scotland

New member
לא יכולה לעזור לך בנושא עבודה, אבל

אם אתה לא נעול על לונדון מציעה לך למצוא עבודה קודם ואח"כ לתכנן את הדיור לפי מיקום העבודה.

stevie1

New member
מסכימה

אבל למי שכל חייו הבוגרים לא ביקר בבריטניה, הייתי ממליצה לבקר בה (במיוחד כשיש דילים זולים מישראל) ולראות אם המקום בכלל מוצא חן בעיניו לפני שהוא מעביר אליו את חייו כולם.

noa scotland

New member
../images/Emo45.gif צודקת. מצד שני,

לבוא לביקור לא יתן לו תמונה אמיתית על החיים כאן. אבל זאת בהחלט התחלה טובה.

למעלה