מעבר לבקבוק

• פותח הנושא EIA
  • פורסם בתאריך

EIA

New member
מעבר לבקבוק

היי! קודם כל אני רוצה להודות לכל מי שענה לי בפורום ,במיוחד לאמא של טל,נדמה לי שבלי התמיכה שקיבלתי פה, לא הייתי שורדת את תחילת ההנקה. היום בני בן 3וחצי חודשים והנקה זה האושר הגדול שלנו ביחד.. השאלה שלי: בגיל 6 חודשים אני צריכה לשלוח את התינוק שלי למעון. אני רוצה להעביר אותו לתחליפי חלב,אך להמשיך את ההנקה בבוקר ולפני שינה. מתי צריך להתחיל לעשות זאת? מתי להתחלי לתת לו תחליפים? ומה אצתרך לעשות על מנת שלא יווצר גודש,ואספקת החלב תהייה לשתיים שלוש ארוחות? תודה רבה. אלה-אמא של עילאי.

1טלטלים

New member
מעבר לבקבוק

אלה היי, תודה על הקרדיט ,רק תזכרי שאת עיקר העבודה עשית את ! אנסה לעזור גם הפעם. מממ...למה בכלל להעביר אותו בתחליפי חלב ? יש לך אופציה לשאוב את מנות החלב עבורו ולהמשיך להזיון אותו בחלב אם ולהניק אותו כאשר את איתו. אשמח לתגובה , אמא של טל

EIA

New member
שאיבה..

היי! אני בינתיים לא מצליחה לשאוב,ניסיתי כמה פעמים ופשוט לא הולך. ענית לי שסוד ההצלחה הוא התמדה,אך עדיין לא ברור לי,לדוגמא,פעם ביום לנסות לשאוב? בכל מקרה,לא נראה לי שאוכל לשאוב בעבודה שלי. אין שם תנאים על פי מה שידוע לי,וזמן ההפסקות קצוב. יידוע לי לגבי חוק השעה,אך אני עובדת 7 שעות ולכן החוק לא חל עלי. זאת אומרת,או שצריך להכין מאגר מראש,או שזה לא יעבוד. גם לא ממש ברור לי איך זה הולך בפעוטון,אם אני מביאה את החלב איתי,האם אני יכולה להיות בטוחה שלא יתקלקל,שישימו אותו במקרר.. יש לי מליון שאלות,שאולי על חלקן התשובה הגיונית ופשוטה,אך כעת אין לי תשובות לעצמי (ובכלל אני לא רוצה לשים אותו במעוןולא עם אף אחד אחר חוץ ממני ,אך אין לי ברירה.).. אם תפתרי לי חלק מהן-אושר גדול... תודה מראש על כל התמיכה. אלה-אמא של עילאי.

1טלטלים

New member
לאלה ,אמא של עילאי

אלה היי, לפני הכל ...מבינה מאוד את התלבטות ואת החששות...הייתי באותו מקום בדיוק לפני שנתיים.הבלבלה הרגשית שאת מנצאת בה כרגע הגיונית מאוד,את לא יודעת תשובות על הרבה שאלות ,חששות ודאגות גוברות על הכל.נשאר לי רק לעודד אותך מעט ולהגיד לך שזה בהחלט יעבור ואת ועילאי תסתגלו למצב החדש ואף תנסו להפיק מזה משהו חיובי...מחזקת את ידייך. שלחתי לך מסר . אמא של טל

yafik

New member
היי אלה

אני ממש מזדהה עם ההרגשה שלך. הקטן שלי (בן 5 חודשים) מתחיל עכשיו ללכת למשפחתון והלב נצבט כל בוקר שאני משאירה אותו...(הוא נהנה שם ומבסוט, זה רק אני עם הבאסה). אני משתדלת לשאוב לפני שאני הולכת לישון ואחרי הארוחה של הבוקר ואני רואה שככל שאני מתמידה יוצא יותר...לאט לאט נוצר לי מאגר במקפיא...תתעודדי..בטח יהיה לו כיף עם תנוקות אחרים..רק לנו קשה עם זה... בהצלחה!!!

למעלה