מעבר לבקבוק

אמאשלחן

New member
מעבר לבקבוק

בתי בת שלושה חודשים, יונקת הנקה מלאה. אני אמורה לחזור בקרוב לעבודה, אך היא בשום פנים ואופן לא מוכנה לאכול מהבקבוק (חלב שאני שואבת). מה שיותר גרוע זה שאחרי שאנחנו מנסים להאכיל אותה מבקבוק, היא מבלבלת כנראה את הפטמה שלי עם פטמת הבקבוק ולא מוכנה לינוק גם ממני. רק אחרי שאני מצליחה להרגיע אותה שוב היא מצליחה לינוק. יש איזשהן עיצות?

אמאגלית

New member
מי נותן לה את הבקבוק?

מאוד חשוב שזה לא את, כי היא יודעת שממך היא יכולה לקבל את השד שהוא הרבה יותר שווה מבקבוק. מישהוא אחר צריך לנסות להאכיל אותה, ועליי לצאת מהחדר, או שבכלל תצאי מהבית לחצי שעה. צריך סבלנות זה יכול לקחת זמן, אבל בסוף מסתדרים. באיזה בקבוק ובאיזו פיטמה את משתמשת?

אמאשלחן

New member
בעלי מנסה להאכיל אותה

ואני נעלמת מהבית לחצי שעה - שעה וזה לא עוזר. היא פשוט מתחילה לצרוח ברגע שהיא מרגישה את הפטמה של הבקבוק בפה. ניסינו בקבוק של אוונט (פטמה מס' 1) וגם של B-FREE (פטמה מס' 1).

רויתש

New member
אנחנו היינו באותו סרט...

הי אמאשלחן, אני אמא של רון, תינוק בן ארבעה חודשים וקצת. לפני כחודש חזרתי לעבודה והמתוק פשוט סירב בתוקף לבקבוק. אפילו עם חלב שאוב. את הבקבוק תמיד מישהו אחר ניסה לתת לו ואני נעלמתי מהשטח... מאחר והוא היה עקשן ואני לא באמת נעדרתי לזמן ממושך הוא ניצח בהתחלה. אבל... ביום הראשון שחזרתי לעבודה הישארתי חלב שאוב ואמרתי לחמותי שלא תריב איתו, לא רוצה בקבוק לא צריך, שיחזור למשחקים שלו. זה מה שהיה, הוא סירב והיא פשוט החזירה אותו למשחקים. בשלב מסויים הוא כבר ממש היה רעב אז תוך כדי הסחת דעתו בלול, היא הצליחה להאכיל אותו. מפעם לפעם זה נעשה פשוט יותר והיום אין לו בעיה עם הבקבוק. אז אל ייאוש, זה מסתדר, צריך לנסות בכל מיני צורות ואני לא חושבת שצריך להתעקש איתם עד כדי בכי וצרחות... בסופו של דבר הרעב מנצח. טיפ נוסף, נסו בקבוקים אחרים,פטמות אחרות (גומי, סיליקון), אנחנו ניסינו לפחות 4 סוגים והוא בסוף אהב את הבקבוק של אוונט.

אמאגלית

New member
העיקר לנסות בעדינות שוב ושוב

ועם כבוד לתינוק ולא להכריח... בהתחלה זה אולי יהיה קשה, אולם הוא יעשה קצת שביתת רעב, אבל לאט לאט זה יסתדר. בהצלחה.

רויתש

New member
יש עוד מידע...

הי אמאשלחן, תסתכלי בפורום מ- 29/05 יש שם מידע מאוד נחמד לגבי סרבני הבקבוקים... (תחת "קדימה סרבנים בקבוק" של 1טלטלים). נוסף לכך, אם את גולשת בפורום באופן כללי, תוכלי להיתקל בהורים נוספים עם אותה בעיה ולעקוב אחרי מה שהציעו להם. בהצלחה, רויתש.

למעלה