מעבר לבנק אחר..

RedBishop

New member
מעבר לבנק אחר..

אני לקוח של בנק הפועלים כבר למעלה מ10 שנים. התחושה הכללית שלי היא שמישהו דופק אותי, לא יודע למה. דוגמא לכך, זה נושא הריבית על העו"ש, במהלך הרבעון האחרון שילמתי 5 שקלים על מינוס, זה בעקבות יום אחד שבוא הייתי במינוס, בכל שאר הרבעון הייתי בפלוס של אלפי שקלים. אבל האם שווה לעבור בנק בשביל 5 שקל ?? בקיצור, למי יש טיעון חזק שישכנע אותי לעבור לבנק אחר ? או, מה לבדוק ?

בבנק שלך

אתה לקוח "מובן מאליו" והסניף לא רואה טעם "להתאמץ" כדי שתהיה מרוצה. כדי לשפר את מצבך פנה למספר סניפים ובקש לקבל הצעות מיטביות כתנאי לפתיחת חשבון אצלהם. אני בטוח שתשיג תוצאות טובות. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

ehud2001

New member
הפועלים - בנק קשה ביותר

על פי נסיוני ונסיון של כמה מחברי, בנק הפועלים הוא בנק 'קשה' עם יחס גרוע שאינו טורח להשקיע בלקוחות 'קטנים' - חברי עם חשבון חיסכון של כ 250 אלף ש"ח ומשכורת גבוהה מאוד נחשב בעינהם קטן. אבל זה מאוד תלוי בסניף הספציפי שבו אתה נמצא. כדאי להשוות את העמלות שאתה משלם, האם אתה מרוצה מיחס הפקידים אליך ועד כמה הם גמישים בקשר לבקשותיך, איזה רביות (זכות וחובה) הם מציעים לך בהשוואה לבנקים אחרים, איזה תנאים הם מציעים לך על כרטיסי אשראי, וכו. יכול להיות שבהשוואה לבנקים אחרים מצבך טוב בהרבה - או גרוע בהרבה -ממה שאתה חושב. אני עברתי לישיר הראשון ואני מאוד מרוצה - וזאת למרות שהישיר הוא בעצם חברת בת של לאומי שאיננו ידוע ברמת שירות יוצאת דופן בנוף הבנקאי. ודרך אגב - הבנק שלך כן דופק אותך ובכל הזדמנות אפשרית - כמו כל בנק אחר בארץ. עד שלא תהיה תחרות אמיתית בין הבנקים ופיקוח אמיתי של המפקח על הבנקים זה המצב.

מעבר לבנק אחר

תראה זה לא כ"כ פשוט לעבור לבנק אחר כי בסניף בו מתנהל חשבונך כבר הפקידים מכירים אותך ובבנק אחר בכלל לא מכירים אותך ואתה מתחיל את כל הפעילות שלך מההתחלה ממש מאפס אז תחשבו טוב טוב לפני שאתה עובר בנק אחר ואל תשכח שיש לך את פועלים במסלולים שאני אישית מחובר אליו והרבה יותר בזול וחסכוני יותר

למעלה