מעבר לאנגליה

נטליב85

New member
מעבר לאנגליה

שלום לכולם, בן זוג שלי ואני מתכננים לעבור לאנגליה בחצי השנה הקרובה. לבן זוג שלי יש אזרחות אירופאית, לי אין. כרגע לא נשואים אבל מתכננים להינשא לפני המעבר.
כמה שאלות,
האם תאריך הנישואים יכול להשפיע על קבלת הוזיה בשבילי?

דבר נוסף, מכל השיטוטים באתרים הממשלתיים והפורמים לא כל כך הבנתי, האם הוכחת הכנסה/הון עצמי חלה גם אם לאחד מבני הזוג יש דרכון אירופאי?

ועוד משהו, לבן הזוג שלי כבר יש חשבון בנק על שמו באנגליה, האם עדיין צריך הוכחה שיש דירה על השם שלו בשביל אישור הויזה שלי?

תודה לכולם

כמה נקודות

אם בן הזוג שלך הוא *לא* אזרח בריטי, הרי שאין מינימום של חובת הכנסה כמו במקרה של בן זוג בריטי (למרות שבגדול אתם תצטרכו להוכיח שלא תהיו נטל על מערכת הרווחה הבריטית. ממליצה לחכות לתגובות של מישהו שעבר את התהליך ממש לאחרונה כי הבנתי שהדרישות קצת השתנו). כנ"ל לגבי הדירה למיטב הבנתי, אבל אם לבן הזוג שלך יש חשבון בנק באנגליה, אז כנראה שהוא התגורר שם ואז אני לא ממש בטוחה איך זה משפיע על בקשת האשרה עבורך.
בנוגע לשאלתך על תאריך הנישואין - לרשויות חשוב לוודא שאלו לא נישואי נוחות. אני מבינה את הרציונל שזה עלול להיראות "לא טוב" שהתחתנתם לפני המעבר, אז אולי הייתי מוסיפה מסמכים שמעידים על כנות הקשר כמו חשבונות משותפים, חוזה דירה על שם שניכם וכו'. כמובן, זו דעתי האישית בלבד וכעיקרון במקרה של זוג נשוי אמורה להספיק תעודת הנישואין. אולי למישהו אחר שיגיב לך יהיו הערות/הארות, אז שווה לחכות לעוד דיעות.
שיהיה לכם מזל טוב לקראת הנישואים ובהצלחה עם המעבר!

נטליב85

New member
קודם כל תודה על המענה...

עדיין לא ברור לי העניין לגבי ההכנסות.. אם מישהו עבר את התהליך ויוכל לפרט, אשמח!
תודה מראש

למעלה