מעבר לאנגליה

Idansegal30

New member
מעבר לאנגליה

שלום לכולם
אני בן 30 ומעוניין לקראת סוף אוגוסט לעבור לאנגליה- לפחות לשנה
מטרת הנסיעה- הקניית השפה האנגליה באופן שוטף, ולא שולל גם להישאר לאחר מכן
אני בעל אזרחות אירופאית, בעל תואר מהנדס תעשייה וניהול ותואר שני במנהל עסקים מהאוניברסיטה העברית
יש לי ניסיון עשיר, מעל 7 שנים בניהול מוצר, שיווק בחברות בינלאומיות מובילות במשק
מטרת הפנייה הינה להבין כיצד מחליטים לאיזו עיר להגר באנגליה...? היכן קל ונוח יותר להתאקלם? למצוא עבודה וכו'... בגדול- נחיתה רכה
אודה לכל אחד אישית מראש על עזרתכם :)

forglemmigej

New member
הרזומה שלך נשמע פנטסטי

לפי דעתי היום כדי להשיג עבודה טובה זה בעיקר דרך קשרים תתחיל לחפש את הקשרים ותבוא עם הרבה כסף להתארגנות של שנה שנתיים ראשונות.

Idansegal30

New member
תגובה

מהו התקציב להרבה כסף? האם תהיה בעיה כלשהי בחודשים הראשונים למצוא עבודה שתכלכל אותי בהוצאות השוטפות? כל עבודה...

republik

New member
אתה צריך לחשוב מה חשוב לך

האם חשוב לך קהילה יהודית/ ישראלית (במקרה כזה לונדון או מנצ'סטר), האם הפוך, אולי יחס שכר/יוקר מחיה הכי טוב, אזור עירוני יותר או כפרי, חוף וכו וכו וכו האפשרויות אינסופיות.
בעיקרון אחד הדברים היפים בבריטניה שבעצם בכל אזור שתגור אתה תהיה פלוס-מינוס שעה ממרכז תעסוקתי כלשהו שבו תוכל למצוא מספיק הזדמנויות.
ככה שבאמת השאלה מה מושך אותך, איזה דברים אתה מחפש, והייתי ממליץ לא ישר להינעל על לונדון. יכול מאד להיות שבסופו של דבר זה יהיה מה שהכי יתאים לך, אבל אני חושב שכדאי לבדוק גם אופציות אחרות.

לגבי חיפוש עבודה, מציע לך לעשות חיפוש בגוגל בסגנון senior recruitment agencies uk
אני יכול לתת לך דוגמא לסוכנות שמתמחה בגיוס לתפקידים בכירים (יחסית) - HAYS שפועלת בכל רחבי בריטניה לדעתי.

republik

New member
דבר נוסף

הקו"ח בבריטניה כתובים בסגנון שונה לגמרי, תבדוק איך זה אמור להיות כתוב לפני שאתה שולח.
וגם, אנשים כאן בפורום אמרו שאם יש משפחה/ חברים בבריטניה שאפשר להשתמש בכתובת שלהם בקורות חיים זה עדיף, ובכל מקרה מומלץ לרכוש מספר "בריטי" (אפשר כנראה לעשות את זה דרך סקייפ).

למעלה