מעבר לאנגליה

acrobaby

New member
מעבר לאנגליה

שלום לכולם,
נעים לי מאוד, אני חדשה כאן בפורום.
בן זוגי (בריטי) ואני גרים בישראל ונשואים כבר 4.5 שנים.
אנחנו מעוניינים לעבור בחודשים הקרובים לאנגליה, ולשם כך עלי להוציא ויזת נישואין למיטב הבנתי.

קודם כל אני רואה שאתם לא מאפשרים המלצות על עורכי דין כאן, אך אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי בהודעה פרטית המלצות, היות וממש אין לי רעיון לאן לפנות ואנחנו לא מעוניינים לעשות את זה ללא עורך דין.
בנוסף, עלתה השאלה הם לעשות את הגשת הבקשה לויזה מישראל או לנסוע קודם לאנגליה ולהגיש את הבקשה משם.
אשמח לכל מידע שיש לכם.

אענה כבר על השאלה למה עולה המחשבה לעשות את זה משם - זאת מכיוון שאנחנו נוסעים ללא עבודה, ואם כעבור מספר חודשים לא ימצא בן זוגי עבודה, נאלץ לחזור וחבל לנו להוציא הרבה כסף על ויזה ככה סתם.

אשמח לכל מחשבה.

המון תודה ויום נפלא!

בקר12

New member
תראי. לבקש ויזה מבריטניה לא ממש תוכלי

במצבך היום, כאזרחית ישראלית בלבדת תוכלי להיכנס לבריטניה רק על ויזת תייר (או לימודים אבל זה מאוד יקר) ולא תוכלי להגיש משם.
אם הנושא של עבודה קריטי בשבלכם לצורך ההחלטה על הגירה, בעלך יכול אולי לנסוע לבד (ואת יכולה להתלוות אילו לפחות חלק מהזמן כתיירת) ולנסות למצא עבודה.
אם מצא עבודה יופי, אז תגישי בקשה בשבילך מהארץ ואם לא מצא אז לפחות לא בזבזת סתם כסף על ויזה יקרה.
בכל אופן אם תשלחי לי מסר אוכל להמליץ לך על עורך דין מומחה לנושאי הגירה בלונדון

Etty101

New member
אז ככה

קודם כל למה אתם מעוניינים בעו"ד ?
לדעתי אם אין בעיה ספציפית כמו תיק במשטרה, ילדים מנישואים קודמים או משהו כזה אין צורך בעו"ד

את הבקשה אפשר להגיש רק מישראל ! לאנגליה את יכולה להיכנס רק כתיירת ואין אפשרות להחליף סטטוס בתוך אנגליה
התהליך לוקח זמן וכסף ועפ"י החוקים החדשים של הבריטים יש להוכיח יכולת כלכלית , שכר שנתי של כ 19,000 פאונד או סכום משמעותי בבנק או להראות שיש לכם נכסים שמהווים הכנסה
אם לבעלך אין עבודה באנגליה יכול מאוד להיות שידחו את הבקשה שלך שעולה לא מעט (אנחנו שילמנו כמעט 900 פאונד אגרה ועוד 1000 ש"ח למבחן באנגלית)
אם אתם לא בטוחים , אני ממליצה שתסעו כתיירים תוכלו לגור שם קצת ולקבל מושג מה בדיוק אתם מחפשים ובעלך יוכל לחפש עבודה
ואז תוכלי לחזור לארץ ולהגיש את הבקשה ולהצטרף לבעלך , החסרון הוא שתצטרכי להמתין כשלושה חודשים לויזה ולא תוכלי להיות עם בעלך כי הדרכון שלך יהיה בקונסוליה הבריטית באיסטנבול
כשהייתי בקונסוליה הבריטית פגשתי מישהי שבעלה נסע לאנגליה בגלל העבודה זמן קצר אחרי החתונה והיא נאלצה להישאר בארץ עד שקיבלה את הויזה , זה לא נעים אבל מסתדרים

אגב, אם אתם נשואים כבר 4.5 שנים ואתם בישראל אז אתם בטח בתהליך המדורג במשרד הפנים וקרובים מאוד לקבלת אזרחות עבור בעלך
אם זה המצב, אני ממליצה בחום להישאר בארץ עד קבלת האזרחות . אם תעזבו לפני תאבדו את המעמד שלכם במשרד הפנים

בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור

acrobaby

New member
תודה על התשובה! יש כמה בעיות...

קודם כל בעלי גם ישראלי, כך שאין לנו בעיה עם משרד הפנים בישראל. משפחתו עשתה עליה לפני הרבה שנים.

לי יש הצעת עבודה באנגליה ואני לא רוצה לעבוד שם ללא אישור, וזו הסיבה שחשוב לי להוציא את הויזה.
לא אוכל לעצור את העבודה ולחזור לישראל לשלושה חודשים, לא יהיה לי איפה לעבוד בישראל ומה לעשות כאן שלושה חודשים.

לגבי כל התנאים לויזה אין לנו בעיה, אבל היות ובעבר היה לי סיפור עם ההגירה שלהם כשנסעתי לבקר את בעלי כשהיה באנגליה (לפני שהיה בעלי) והם חשבו שבאתי לגור שם - סורבתי כניסה.
זו גם הסיבה שאני מעדיפה לעשות הכל עם עורך דין.

האם זה ידוע מראש שהם מסרבים כשאין עבודה לבן זוג?
האם אזרח המדינה חייב עבודה כדי להשיג ויזה?

למעלה