מעבר לאנגליה

יום.

New member
מעבר לאנגליה

שלום לכולם,

אני בת 26 בעלת אזרחות גרמנית, אני שוקלת לעבור לגור ולעבוד באנגליה לתקופה של שנה שנתיים (כחוויה, לא כרצון להגר).
אני לא רוצה לעבוד באחת מהחברות של העגלות, כי זה נראה לי חאפרי ואני גם גרועה במכירות.

כיצד אני יכולה להתחיל לחפש עבודה באנגליה? הבנתי שלונדון מאוד יקרה, קח שאני מחפשת יותר בפרברים או בערים כגוון ברמינגהאם או נוטיגהאם (מחפשת עבודות פשוטות כיוון שאינני אקדמאית וכאמור איני מתכוונת להשתקע באנגליה).
הבנתי שעלי לקבל מספר ביטוח לאומי על מנת לקבל תלוש משכורת, איך אני יכולה לעשות את זה?
במידה ואני מקבלת מסספר ביטוח לאומי כנדרש, האם אני יכולה לחפש עבודה כתושבת קבע? (הכוונה פשוט לנחות באנגליה ולחפש עבודה כמו מלצרות וכד')

אשמח לקבל כל עצה, הערה והארה, בעיקר כי אני יודעת שיש עוד המון דברים שכלל לא חשבתי ואם אני רוצה לבחון את האופציה הזו ברצינות עלי להיות מודעת גם אליהם.

תודה מראש

גוזליה

New member
היי יום

אם את דוברת אנגלית ברמה מספיק טובה תוכלי לעבוד גם במשהו פשוט כמו מוכרת בחנות או משהו בסגנון. ממש לא הייתי הולכת לעבוד בעגלות/ציורים- אין סיבה שתעשי את זה כשיש לך אזרחות רלוונטית.

להוציא מספר NATIONAL INSURANCE זה קל ופשוט ונעשה דרך האינטרנט. תעשי זאת אחרי שתנחתי ותסתדרי עם מגורים ושות.
יש המון שרשורים בפורום על מה עושים כדי לעבור, עלויות מחיה וכדומה. תכלס, נשמע לי אחלה רעיון להעביר שנתיים

בהצלחה!

airdene

New member
היי, תוכלי להסביר לי בבקשה איך מוציאים לאזרח

האיחוד האירופי National insurance number דרך האינטרנט? תשובתך עשויה לחסוך לעובדיי זמן רב.
עד כה, הדרך בה פעלנו, הייתה להתקשר למס' הטלפון של הJobCentre Plus
ולקבל מהמרכז הטלפוני שלהם מועד במרכז בעל הסמכה לעריכת ראיונות הקרוב ביותר לכתובתו הרשומה של העובד.
מיקומו של מרכז כזה עשוי להיות במרחק רב ממקום מגורי העובד וההמתנה לראיון כזה עשויה להמשך אף יותר מחודש.
הנה קישור לדף המסביר את הדרך בה אנו פועלים. אשמח לדעת אם קיים מסלול קל וקצר יותר.

גוזליה

New member
לא כולם צריכים לגשת לראיון.

הדף מציין ש**יכול להיות** שיקראו לראיון.
לי, ולא לאף אחד שאני מכירה, לא קראו.
כנראה שעובדיך תמיד מתבקשים לעשות זאת, ואני לא יודעת למה (לא מתיימרת להבין את נבכי הג'ובסנטר
)
בדקתי עכשיו ואכן זה דרך ג'ובסנטר (משום מה זכרתי שזה דרך HMRC
).
מצטערת, אבל אני לא מכירה מסלול קל וקצר יותר...

אני (בעלת אזרחות) התבקשתי לגשת לראיון.

בן זוגי (בעל ויזת בן משפחה) לא היה צריך.
לא מכירה חוקיות בעניין, מעניין אם זה רנדומלי לחלוטין.

למעלה