מעבר לאנגליה

מעבר לאנגליה

שלום, לי ולבעלי דרכון אירופאי (גרמני וצרפתי), ברצוננו לעבור לאנגליה עם סיום לימודיו של בעלי, לבעלי נסיון עשיר במקצועו שאלותיי: 1. באילו חלקים של אנגליה כדאי לגור עם ילדים? 2. מה מחיר לשכירות 4 חדרים באזורים שונים לצורך השוואה? 3. כיצד עלינו לחפש עבודה ? אם הכוונה לעבור בעוד כשנה. תודה מראש, מירב

TrigATUSA

New member
אני לא חושב שיעזור לך אם תציפי את הפורום

השאלות שלך כלכך לא ממוקדות שאני לא חושב שמי שנמצא כאן יכול לענות לך זה שאת מציפה לנו את הפורום לא משפר לאף אחד את המוטיבציה לעזור לך

ממש לא התכוונתי להציף שום פורום

ההודעות היו ריקות ולכן חשבתי שהתוכן לא עבר

TrigATUSA

New member
זאת הייתה כנראה תקלה בתפוז

גם אני ראיתי את הסימנים של הודעה ריקה, אבל תמיד כדאי לבדוק פעמיים בכל מקרה לשאלותייך הן מאוד מאוד כלליות בריטניה מקום ענקי, אי אפשר להעריך את כל המקומות שטובים לילדים וכו אם תשאלי על איזור ספציפי אולי יהיה יותר קל לענות לך

תודה על התגובה ועכשיו אפרט קצת

בן זוגי מסיים את לימודיו בהנדסה בקרוב, לשנינו דרכונים אירופים וסידרתי את הדרכונים גם לילדים. אנו חושבים לעבור לאנגליה ברדיוס של שעתיים מלונדון. אני יודעת שזה מקום ענק ועלינו לערוך חישובים ולהתאים למציאת העבודה. שאלותיי הן: 1. ברדיוס של שעתיים איזה ערים בעלות יתרון בחינוך/סביבה. מרכזים מפותחים לפי הידע שיש לך כי ברור שיש הבדל בין ערים הקרובות לתל אביב לדוגמא: רעננה לעומת לוד ששתיהן ממוקמות במרחק של 35 דקות מתל אביב. 2. האם כדאי להתחיל חיפושי עבודה בלי להיות שם עדיין לדוגמא דרך האינטרנט חברות השמה וכו'... תודה מראש, מירב

TrigATUSA

New member
תשובה ראשונית:

1. הייתי מוצא מקום זמני, ובוחר את המקום הקבוע אחרי שמצאתם עבודה לונדון כאמור ענקית ומאוד משפר את איכות החיים אם לא צריך לסוע שעה וחצי לכל כיוון וזה מה שרוב האנגלים עושים - מתאימים את המגורים לעבודה כמובן שמאוד תלוי כמה ילדים יש לכם ובאיזה גיל, כי אם ילדים קשה להטלטל ככה, וגם יש שיקולי בית ספר אם הם בגיל הנכון בכל מקום יש שכונות טובות ושכונות רעות. אני בטוח שאפשר למנות 3000 מקומות טובים לילדים בטווח של שעתיים מלונדון לא הייתי ממליץ להשתקע במקום אחד, בייחוד אם הוא לא מרכזי, ואז להתחיל לחפש עבודה אני לא יודע מה המקצועות שלכם, אבל זה בכל זאת הולך להיות תהליך די מסובך למצוא עבודה ללא ניסיון עבודה קודם בבריטניה או באירופה 2. הייתי מתחיל לחפש עבודה ברצינות חודש-חודשיים לפני שאתם עוברים בגלל שאתם עם ילדים לא הייתי ממליץ במיוחד לעבור אם אין לכם עבודה מובטחת (אולי אפשר ליסוע בקיץ ולחפש אז..) בינתיים אתם יכולים להתחיל לחקור את לוחות הדרושים האינטרנטים ולקבל מושג אילו משרות קיימות, מה הדרישות והשכר ולהתכונן בהתאם

TrigATUSA

New member
ואפשרות שלישית

להתחיל כבר מעכשיו לחפש חברה בישראל שצריכה עובדים שיעברו בשבילה לאנגליה זה יכול להקל מאוד על המעבר

stevie1

New member
רדיוס שעתיים מלונדון זה המון

רק הקומיוט הוא מינימום (לפני שכללת עומס בכבישים, עומס בעיר עצמה, חניה, עיכובים ברכבות וכו') 4 שעות כל יום! בנוסף, רק להגיע מקצה אחד של לונדון לקצה שני יכול לקחת שעתיים, כך שלדעתי להוריד את ה'רדיוס' הזה מלקסיקון החיפושים לפני שמכירים את דרום-מזרח אנגליה בכלל ואת לונדון בפרט. זה לא סטנדרטים ומרחקים ישראלים ואין לך שום דרך ואמצעים לאמוד מה נחשב קומיוט סביר ומה לא, ומה בכלל אפשרי. 2. כן. רצוי אלא אם יש לך עשרות (רבות) אלפי שקלים בבנק כרשת בטחון

למעלה