מעבר לאנגולה

מיימו

New member
מעבר לאנגולה

היי,
לאחרונה עלתה על הפרק הצעת עבודה באפריקה אנגולה
האם יש למישהו ניסיון עם העניין, מאיזה שיקולים בכלל מתחילים?
אנחנו זוג צעיר ללא ילדים,
אשמח עם יש עצות ונקודות לחמשה או אפשרות ליצור קשר עם מישהו אשר עובד באפריקה

John the Savage

New member
מידי פעם צצות כאן בפורום כל מיני שאלות

לגבי מעבר לכל מיני מקומות משונים בעולם. זכור לי כמה פעמים בהם אנשים שאלו לגבי מדינות באפריקה. ספציפית לגבי אנגולה אני חושב שזו פעם ראשונה.

קשה לי להאמין שיהיה כאן מישהו שיוכל לעזור לכם. רובם המוחלט של המשתתפים בפורום גרים בצפון אמריקה ואירופה.

לילית462

New member
מעתיקה ממה שקראתי היום בטוויטר

Don't talk unless you can improve the silence

תתפלא לשמוע אבל יש בעולם עוד כמה מקומות חוץ מצפון אמריקה, תתפלא עוד יותר לדעת שגם פה בפורום יש כמה וכמה גולשים מהמקומות המשונים האלה בעולם - תן לנו את הכבוד המינימלי ואל תגרום לנו להרגיש לא רצויים.

הפורום הזה הוא פורום פתוח לישראלים בחו"ל בפעם האחרונה שבדקתי למילה חו"ל היתה הגדרה די רחבה...

cornetti

New member
אני דווקא לא חושבת כמוך.

שאלה שרוב הסיכויים שלא תקבל תגובה (לדעת העונה)
דווקא נחמדת שמקבלת אחת כזו כל עוד היא תגובה נעימה ומכבדת.

זה גם שומר על הפורום "חי" יותר.

לילית462

New member
כמי שאינה מתגוררת באיזורים בעלי הרינטינג

אני חייבת להגיד שההודעה הנ"ל מייצגת עבורי מגוון רב של הודעות שהן בלשון המעטה לא מאוד Welcoming.

נשאלה שאלה שבשורה התחתונה אין לה שום קשר למיקום גיאוגרפי... אפשר להתייחס לזה למשל - אם רוצים לשמור על הפורום "חי".

או בכלל להיות נחמדים ולא רק ציניים ועוקצניים לכל מי שזאת לו פה הפעם הראשונה - אז בוודאי שיהיה לנו פורום יותר "חי". לעתים קרובות פשוט מפחיד להכנס לפה.

cornetti

New member
אני לא מבינה את הכעס שלך

או כך לפחות אני מרגישה ממה שאת כותבת.

בנתיים התגובה הלא נעימה מגיעה ממך.

מה לעשות שרוב משתתפי הפורום נמצאים בארה"ב.
ובכלל- עד כמה שידוע לי יש פורומים לאירופה, קנדה, אוסטרליה (ונדמה לי שגם לאפריקה, אולי נסגר...)
אז מה כלכך מפליא שרוב מבקרי הפורום ורוב הדיונים פה סובבים סביב המכנה הכי גדול של מי שמגיע לפה.

זו המציאות...
לכל אחד מותר לכתוב מה שמתאים לו, זה פורום פתוח, אם יכתבו רק תכנים שמתאימים לאדם מסויים יהיה פה משעמם.

לילית462

New member
אין לי בעיה עם הנתונים הדמוגרפיים

אלא רק עם העובדה שכשהתכנים פה זולגים מהדמגורפיה התגובות לא הכי לענין.
לא משנה, אני לא כועסת בכלל, אני רק חושבת שאפשר להיות טיפה יותר נחמדים מאשר התגובה הקבועה שמתקבלת פה לכל שאלה שאינה לגבי ארה"ב.
אין לי שום ביקורת על התכנים בפורום, ברור שכל אחד יכול וצריך לכתוב על מה שמענין אותו.

billc

New member
מהו כבר כתב?

הוא לא סילק אותו, הוא לא היה אנטי

התגובה שלך ממש קיצונית

John the Savage

New member
עדיף לענות על פני שקט

בעבר צצו כאן לא אחת שאלות על אפריקה או מקומות אחרים בעולם, והשאלות נותרו מיותמות בלי אף תגובה. עדיף לכתוב משהו מאשר לתת למישהו ששואל שאלה הרגשה שמתעלמים ממנו, לא?

לא ידעתי שיש פה גם משתתפת שגרה באפריקה, ואם הגבת כאן בעבר בשרשור בנושא דומה, כניראה פספסתי. מה שאני אומר זה לא שהמשתתפים ממקומות אחרים לא רצויים, אלא להיפך - צריכים להשתתף יותר.

לילית462

New member
מתחילים מהשיקולים שלכם

למה אתם שוקלים את ההצעה?
מה יצא לכם מזה?

לגבי אפריקה התשובה בד"כ מורכבת משלושה מרכיבים עיקריים:
- כסף
- התפתחות מקצועית
- חוויה

בדקו עם עצמכם מהם הסיבות שאתם שוקלים לקבל הצעה שכזאת ועד כמה ההצעה הספציפית עונה על השיקולים שלכם.

אם תרצה לשאול באופן קצת יותר ספציפי אתה מוזמן.

pasa24

New member
אנגולה

מה שרשמתה הוא כללי מידיי ולא מובן.
תתמקד על שאלות על מנת שאוכל לעזור לך.

למעלה