מעבר לאירופה

dorithen

New member
מעבר לאירופה

שלום,
אנחנו זוג בשנות ה-30 לחיינו + תינוק לשנינו דרכונים אירופאים ואנחנו יותר ממעוניינים לעבור לאירופה אנחנו מאוד מתלבטים לאן....
אנחנו מעוניינים לפתוח עסק יחד, רצינו לדעת איפה הנחיתה הכי רכה? ואם יש בפורום הזה משפחות שעשו את המעבר הזה עם תינוק...(גן, קופ"ח וכו')
תודה :)

אספרסו2

New member
מה

ההכשרה המקצועית שלכם,מה השליטה בשפות זרות?
בגדול,לא קופצים למים העמוקים לפני שלומדים לשחות,
פתיחת עסק במקום לא מוכר דורש את הכרת השטח,הרשויות,הנהלים,הלקוחות.
צריך עורף כלכלי חזק לשנים הראשונות,זאת שאלה קצת מנותקת מהמציאות.

dorithen

New member
קודם כל

השאלה הייתה איפה כדי לעבור והיכן הנחיתה קלה יותר ורכה יותר אם יש בכלל דבר כזה,
את כל פרוצדורות פתיחת עסק וניהולו אנחנו מכירים מהארץ היה לנו עסק פה...וברור שהכרת השטח וכל היוצא בזה הם חלק חשוב מאוד...(אחרי שמחליטים לאן עוברים)
אני חוזרת על השאלה איפה זה קל יותר....אם בכלל???
אני עם תואר בחינוך ובעלי מעצב גרפי היום עובד כשכיר במשרד פרסום.

אספרסו2

New member
אין

נחיתה קלה ואם את מתעלמת מהעובדות שהצגתי יש מקום לחשש
למטוס ובטיחות נוסעיו.

dorithen

New member
תודה ויום טוב, אשמח לתגובות נוספות

forglemmigej

New member
איזה עסק אתם מעונינים לפתוח

בדרך כלל במקומות רבים באירופה נותנים לעסק לרוץ שלוש שנים עם הפסדים או בלי רווחים עד שהוא עומד על הרגליים, האם יש לכם אורך נשימה וכספים לזה., הייתי ממליצה לקנות עסק פועם עם לקוחות כדי שלא תצטרכו להתגלח על משהו שאין לכם מושג בו.
האם יש לכם שפה כלשהי שאתם שולטים בה למעט עברית, ברוב מדינות אירופה האנגלית אינה השפה השלטת למעט בריטניה ואירלנד .
האם ידוע לכם על רישיונות לפתיחת עסק וכל המשרדים שצריך להתמודד מולם , חשבון עסקי בבנק עד כמה מהר הבנק באמת יאשר לכם זאת, האם יש לכם בטוחות כנגד הלוואה מהבנק כמו דירה או חסכונות משמעותיים בלי זה אף אחד לא יסתכל עליכם.
האם פניתם לסקר שווקים כדי לבדוק מה מצב התעבורה שמה ,מי האוכלוסיה שמתגוררת באיזור אולי כולם נתמכי סעד, יש עוד הרבה שאלות. תעני על כמה ונמשיך הלאה.

למעלה