מעבר לאירופה

איציק106

New member
מעבר לאירופה

שלום לכולם אני ואשתי רוצים לעבור לאירופה אני רוצה לעבוד בגבס אני קבלן גבס אולי משהו יכול להדריך אותי לאיפה פונים מה עושים תודה ויום טוב......

Nobilis

New member
שאלות מקדימות

האם לאחד מכם יש אזרחות אירופית כלשהי? באילו מדינות אתם מעוניינים? איזה שפות אתם מדברים? בני כמה אתם? האם יש גם ילדים, ואם כן, באילו גילאים?

איציק106

New member
מעבר לאירופה

היי לא אין לנו אזרחות ולא משנה לנו לאן לעבור ובקשד לילדים יש אחד בדרך אפשר לדעת עד כמה מבוקש עבודות ועיצובים בגבס תודה ויום טוב

איציק106

New member
מעבר לאירופה

היי לא אין לי אזרחות ואין לי ילדים אני יודע אנגלית ורציתי לשאול גם עד כמה זה מבוקש ואגב זה לא משנה לאיפה. איפה שאפשר לעשות כסף ......

TrigATUSA

New member
לצערי אני לא מכיר אף קטגוריה של הגירה שתאפשר

לך מעבר לארצות הדוברות אנגלית (בריטניה, אירלנד) בלי שפה זרה אחרת לא הייתי אפילו מנסה ללכת למדינה אחרת בהכללה לפי חוקי ההגירה מחייבים כל מי שיעסיק אותך להוכיח שלא מצא מישהו מקומי שיעשה את העבודה יש המון מזרח אירופאים שעובדים בבניה, ככה שקשה לי לראות איך זה יכול לעבוד לא ידוע לי על אפשרות לעבוד בתור עצמאי אם המטרה שלך לעשות כסף, אני לא בטוח שזה רעיון טוב, כי המשכורות בענף הבנייה הן בקאנטים עכשיו (בדיוק בגלל כל המזרח אירופאים) אולי למישהו אחר יהיה רעיון

Nobilis

New member
המשך למשפט האחרון

אם לא נעולים על אירופה, כדאי לשקול לנסות את אוסטרליה או קנדה. לשתיהן תוכניות הגירה, ושתיהן צריכות עובדים בענף הבניה למיטב ידיעתי.

למעלה