מעבר לאייפון 5

בחיי

New member
מעבר לאייפון 5

היי!

יש לי אייפון 3GS ענתיקה ועגלה שבקושי זז.
זה הזמן להתחדש במכשיר חדש מהניילונים.

האמת היא שאני מתלבט אם לשדרג לאייפון 5 או לחצות את הכביש אל הפלטפורמה המתחרה ולקנות נקסוס 4.

בכל מקרה, אני מנסה להבין איך אני מעביר את כל מה שיש על האייפון הנוכחי לאייפון החדש אם אקנה?..
כלומר, איך כל המוזיקה, אנשי הקשר, האפליקציות, התיקיות, ההודעות, המיילים, היומן והכל הכל הכל יעבור למכשיר החדש. יש לכם מושג?

בנוסף-
בגלל שאני מתלבט אם לעבור לאנדרואיד, אני אשמח אם מישהו שעשה את המעבר יוכל לתת לי קצת מושג לאן אני נכנס כי אני חושש מאוד לעשות את זה.

טנקס

AYELET1

New member
אייפון מול אנדרואיד- נושא לעוס וטחון עד דק

תוכל באמצעות חיפוש למצוא בערך מליון שרשורים בנושא.
מאייפון לאייפון מעבירים בעזרת גיבוי-
מסנכרנים ומגבים למחשב או לענן
ואז כשתחבר אייפון חדש תישאל אם ברצונך להגדירו או לשחזרו כאייפון הקיים או שברצונך להגדיר אייפון חדש. כמובן שעל כך עונים : אייפון קיים.

noa_f

New member
לעבור לאנדרואיד יותר מסובך

כמו שאיילת אמרה, להעביר מאייפון לאייפון זה ענין של לחיצה על כפתור.

אם אתה מתכוון לעבור לאנדרואיד, הייתי מעבירה קודם את כל מה שאפשר לשירותי גוגל - אחרת אתה מתחיל להסתבך. אימיילים (יתכן שאתה כבר שם), אנשי קשר, יומנים.

לגבי תמונות: תוכל להעביר בגרירה למכשיר החדש. אם יש לך עוד מכשירי ios ואתה רוצה סנכרון תמונות ביניהם, כמו עם שירות אייקלאוד - תצטרך שירות ענן כמו דרופבוקס שיש לו אפליקציה אוטומטית להעלאה של תמונות ושיתוף בין מכשירים (בדומה לאייקלאוד, אבל לא זהה).
אם כל האינפורמציה האישית שלך - כמו אנשי קשר ויומנים - היום על אייקלאוד תוכל להמשיך ולסנכרן לשם/משם גם עם אנדרואיד אבל תצטרך תוכנות עזר וקצת הגדרות. (אבל זה אפשרי!)
לגבי מוסיקה: תוכל בהחלט להשאיר את חשבון האפל שלך ולהמשיך לעבוד עם אייטיונז (וזה טוב כי היום גם ניתן לקנות מוסיקה בשקלים ויחסית די בזול), אבל לא תוכל לסנכרן למכשיר ללא תוכנת צד ג'. תוכל בחינם להעביר מוסיקה באופן ידני (לא יודעת לגבי פלייליסטים).

amitp

New member
חכה עוד יום

ויש סיכוי שתקבל תשובה מפורטת...

למעלה